PlayStation Plus-content van juni bekendgemaakt; NBA 2K14, Trine 2 en meer

Sony heeft zojuist de PlayStation Plus-content van de maand juni bekendgemaakt en nu blijkt dat het gerucht van een aantal dagen geleden slechts ten dele klopt. Hoewel daarin vier games correct genoemd werden, bevat de Plus-content van deze nieuwe maand voor het eerst zes in plaats van vijf nieuwe games. Voor het eerst zijn er ook twee PlayStation 4-games, naast de gebruikelijke twee PlayStation 3- en twee PlayStation Vita-spellen.

Voor de PlayStation 4 krijgen Plus-abonnees allereerst Pixeljunk Shooter Ultimate. Dit is een compilatie van de twin stick-shooters Pixeljunk Shooter 1 en Pixeljunk Shooter 2, die eerder voor de PlayStation 3 verschenen. Deze game verschijnt ook voor de PlayStation Vita en zal dan ook gratis speelbaar zijn op Sony’s handheld. De andere PlayStation 4-titel is Trine 2: The Complete Story.

PlayStation 3-bezitters met een Plus-lidmaatschap kunnen in de maand juni basketbalgame NBA 2K14 aan hun collectie toevoegen, evenals de indie horrortitel Lone Survivor: The Director’s Cut. Aangezien Lone Survivor Cross-Buy ondersteund, is ook de PlayStation Vita-variant gratis beschikbaar met Plus.

Tot slot zijn er naast Pixeljunk Shooter Ultimate en Lone Survivor: The Director’s Cut ook nog twee andere titels gratis voor de PlayStation Vita. Het gaat hier om de goed ontvangen niche-game Dragon’s Crown en het puzzelspel Surge Deluxe. Mocht het je allemaal even wat te veel informatie in één keer zijn, kan je het in het onderstaande overzicht nog eens duidelijk terugzien welke games PlayStation Plus in juni verlaten en welke titels voor welk platform worden toegevoegd:

Uit de Instant Game Collection per 30 april:
Stick it to the Man – PlayStation 4
Payday 2 – PlayStation 3
Brothers: A Tale of Two Sons – PlayStation 3
Muramasa Rebirth – PlayStation Vita
Everybody’s Golf – PlayStation Vita
Nieuw in de Instant Game Collection per 4 juni:
Pixeljunk Shooter Ultimate – PlayStation 4 en Vita
Trine 2: The Complete Story – PlayStation 4
NBA 2K14 – PlayStation 3
Lone Survivor: The Director’s Cut – PlayStation 3 en Vita
Dragon’s Crown – PlayStation Vita
Surge Deluxe – PlayStation Vita

  1.   
    Daan's avatar

    Best net aanbod! 🙂

  2.   
    Daniel Z's avatar

    PixelJunk Shooter ga ik zeker binnenhalen en Surge Deluxe ziet er al verslavend uit.

  3.   
    Goldcobra's avatar

    Ik weet niks over basketball, maar ik heb gehoord dat carriere bij NBA heel goed uitgewerkt is, dus die ga ik zeker downloaden. Ook fijn dat we nu 2 PS4 games hebben