Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Quantum Break Gameplay Teaser

Remedy Entertainment laat eindelijk weer eens wat zien van de Xbox One-exclusive Quantum Break met deze trailer. Helaas duurt het nog wel even voor we met de game aan de slag kunnen, het spel staat gepland voor een release in 2015.

 1.   
  Puddingboom's avatar

  Ik weet niet waarom maar ik krijg de rillingen van de presentator

 2.   
  gamepower's avatar

  iets in de gaten te houden, ziet er vet uit 🙂

 3.   
  Dannytjuh's avatar

  Inderdaag Puddingboom (leuke naam!). Brr.

 4.   
  Hitman047's avatar

  Misschien omdat Sam Lake eigenlijk Max Payne is? Die kan best creepy zijn.

  Het blijft wel een baas.

 5.   
  dav1d's avatar

  Dit is dus de main reden waarom ik nooit en te nimmer zal kiezen voor PS4. Remedy zet iets neer dat geen enkele andere studio kan.

 6.   
  Fabianb's avatar

  dav1d schreef, "Dit is dus de main reden waarom ik nooit en te nimmer zal kiezen voor PS4. Remedy zet iets neer dat geen enkele andere studio kan. "

  Tut tut tut.. De game is voorlopig nog niet uit en de PS4 krijgt ongetwijfeld ook weer spannende exclusives zoals op de PS3.

 7.   
  Sub-Zeuro's avatar

  dav1d schreef, "Dit is dus de main reden waarom ik nooit en te nimmer zal kiezen voor PS4. Remedy zet iets neer dat geen enkele andere studio kan. "

  Je hebt gelijk…maar een enkele Ps4 game is ook nog wel speelbaar, niet veel maar er zijn er toch een of twee games waarvoor ik toch (weer) een ps4 zou willen. Maar Remedy is wel een van de beste game makers ter wereld. Daarom XBOXONE.