EA en DICE voegen microtransacties toe aan Battlefield 4

Met Battlefield 4 gaat het de laatste tijd niet zo goed. Een grote groep gamers klaagt over de vele problemen met lag, rubber-banding en een ogenschijnlijk hoog aantal bugs en glitches in de multiplayer van Battlefield 4. EA en DICE pogen continu de game te verbeteren, maar dat schijnt nog niet helemaal te vlotten.

Gelukkig is er nu een nieuwe mogelijkheid om de twee stoeiende bedrijven te steunen: microtransacties voor Battlefield 4! DICE kondigde middels een blogpost aan deze betalingen te implementeren voor het aanschaffen van de Battlepacks. Tegen een kleine betaling kun je dan in-game een bronzen, zilveren of gouden Battlepack aankopen. DICE verklaart:

Starting today, we are introducing a new way to acquire Battlepacks, the bundles of content that provide a mix of in-game items including accessories, emblem shapes, profile pictures, dog tags, XP boosts, knives, and paints. Battlepacks can still be earned through normal gameplay progressions, but we are now giving players the option to purchase Battlepacks as a shortcut to catch up with their friends on the Battlefield.
En, hebben we al zin om nog meer geld in Battlefield 4 te steken?

 1.   
  Overload14's avatar

  En dan iedere keer rommel krijgen zoals die XP boostjes? Nee dankuwel. Ik vond het idee van de battlepacks wel leuk maar tegenwoordig krijg ik alleen maar unlocks voor wapens die ik amper gebruik of van die stomme boosts..

 2.   
  thijsknvb's avatar

  Lol wrm ga je een game verkrachten met microtransacties. Ik ga hem nu niet meer halen jammer genoeg

 3.   
  gatemaster64's avatar

  thijsknvb schreef, "Lol wrm ga je een game verkrachten met microtransacties. Ik ga hem nu niet meer halen jammer genoeg"

  dit moet je niet tegen houden als je hem anders wel ging kopen!
  een maand na launch was iedereen toch al weer level 30-40 (veel hoger dan mijn level)
  in battlepacks kunnen alleen maar xp boosts,attachments en skins inzitten.
  ik kreeg zo ook altijd al genoeg battlepacks.

 4.   
  fdennis's avatar

  thijsknvb schreef, "Lol wrm ga je een game verkrachten met microtransacties. Ik ga hem nu niet meer halen jammer genoeg"

  De game was al verkracht.

 5.   
  Goldcobra's avatar

  Ik vroeg me al af waarom ze die battlepacks toe hadden gevoegd als het doel ervan niet was om meer geld te verdienen. Dus toch…