EA hint naar aankondiging PlayStation-release Plants vs. Zombies: Garden Warfare

Sinds februari ligt de tijdelijke exclusive Plants vs. Zombies: Garden Warfare in de winkels voor Xbox 360 en Xbox One. Deze third person-shooter van Popcap werd prima ontvangen en een pc-release staat gepland voor 27 juni. Mocht je echter enkel over een PlayStation-console beschikken, dan lijkt het nu vrijwel zeker dat je je op den duur ook met de game zult kunnen vermaken.

Met de onderstaande tweet, in stijl van PlayStation-exclusive Sly Cooper, lijkt uitgever Electronic Arts immers wel heel sterk te hinten naar een PlayStation-release van de maffe shooter. Het lijkt voor de hand te liggen dat Plants vs. Zombies: Garden Warfare voor zowel PlayStation 3 als PlayStation 4 zal verschijnen. De officiële aankondiging vindt wellicht plaats op de E3, welke met 9 juni over ruim een week van start gaat.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Ben benieuwd wanneer we de game kunnen verwachten. Hoewel de pc-versie natuurlijk al een optie is, zou ik een PlayStation 4-versie toch de voorkeur geven vanwege de splitscreen co-op. 🙂

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik denk dat ik het spel eerst even op de pc ga proberen, aangezien er tegenwoordig geen demo’s enzo meer zijn.
    Als die echt leuk is haal ik hem wel voor de ps4 of pc weet ik nog niet, maar ja testen van spel gaat tegenwoordig niet echt meer jammer.
    Het is gewoon of kopen of niet of je moet geluk hebben dat iemand anders hem heeft.

  3.   
    Daan's avatar

    Zou erg tof zij voor mensen die hem nog niet hebben. Heb hem zelf op de Xbox One en het is zeker een aanrader! 🙂

  4.   
    JV0472's avatar

    Top nieuws! 😀 Sunflowers & cactussen een leuke game als je wat ‘echte kruiden’ gerookt hebt 😀