LEGO Batman 3: Beyond Gotham aangekondigd voor release in het najaar

Fans van LEGO-games worden ieder jaar weer rijkelijk voorzien van hun nodige plezier. Alleen dit jaar verschenen bijvoorbeeld al The Lego Movie: The Videogame en LEGO The Hobbit, daar blijft het echter niet bij. Ontwikkelaar Traveller’s Tales heeft nu namelijk LEGO Batman 3: Beyond Gotham aangekondigd en deze platformer moet nog in het najaar van 2014 verschijnen.

[SCREENSHOTS]

Zoals de titel van het spel al doet vermoeden, zal je ditmaal niet alleen in Gotham ronddwalen, maar ga je onder andere ook de ruimte in. In Beyond Gotham moeten Batman en de andere leden van de Justice League (zoals Superman, Flash en Green Arrow) een duivels plan van de schurk Brainiac zien te verijdelen. Uiteraard gaat dat gepaard met de nodige platformactie en humor.

Zoals gebruikelijk bij de LEGO-games verschijnt ook LEGO Batman 3: Beyond Gotham voor vrijwel ieder denkbaar platform. Het spel zal namelijk uitkomen voor PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Wii U, 3DS en pc.

  1.   
    Valent!jn's avatar

    Eén ding is zeker: Traveller’s Tales zit voorlopig nog even niet stil. 😉

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Dat kan je wel zeggen! Ze blijven lekker doorgaan met het uitpompen van meer Lego-games. Moet op den duur toch ook gaan vervelen…

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Het worden nu sinds de afgelopen 10 jaar wel een beetje erg veel Lego games… 😉