PlayStation 4-exclusive The Order: 1886 uitgesteld naar begin 2015

De aanvoer van games voor de PlayStation 4 loopt nog niet helemaal op rolletjes. Allereerst was er natuurlijk DriveClub, die eigenlijk al bij de launch van Sony’s console had moeten verschijnen, maar pas op 8 oktober dit jaar zal uitkomen. Nu blijkt ook The Order: 1886 zijn geplande releaseperiode niet te gaan halen. Want hoewel de game van Ready At Dawn eigenlijk één van de sterkhouders van dit najaar had moeten zijn voor de PlayStation 4, blijkt een release in 2014 toch iets teveel gevraagd.

Sony heeft namelijk bekendgemaakt dat The Order: 1886 uitgesteld is naar het begin van 2015. Ru Weerasuriya, creative director van The Order: 1886, laat weten dat het uitstel nodig is om de speler de gewenste ervaring te kunnen leveren:

To deliver that experience that we’ve wanted, and that we hope players expect, we’re targeting an early 2015 release on the game. We’re really trying to hone in on getting the whole game to that level of polish.

 1.   
  R1chardTM's avatar

  Sony zal niet blij zijn. Met zowel uitstel van Driveclub en The Order: 1886 moet er langer op de exclusives gewacht worden dan verwacht. Al zijn er voor de PS4-bezitter gelukkig al enkele exclusives uit.

 2.   
  fdennis's avatar

  Dat uitstellen word wel heel irritant. Je verheugt je op iets. En steeds word het uitgesteld. Eerst al Witcher 3 , Driveclub , The Crew en The Division. Erg irritant om steeds misleid te worden.

 3.   
  Hitman047's avatar

  Dat gerucht ging al even.

  Judges Week beloofde ook al niet veel goeds; Het schijnt dat een hoop games, die eigenlijk voor dit jaar gepland stonden, worden doorgeschoven naar 2015.

 4.   
  gatemaster64's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Dat gerucht ging al even.
  Judges Week beloofde ook al niet veel goeds; Het schijnt dat een hoop games, die eigenlijk voor dit jaar gepland stonden, worden doorgeschoven naar 2015.
  "

  er komen niet heel veel grote titels meer uit in 2014 als dit zo door gaat!
  dikke tegenvaller voor de mensen met een ps4!

 5.   
  gamepower's avatar

  het lolletje begint opnieuw 😕

 6.   
  assassin_MKA's avatar

  The Last of Us, Driveclub, Watch Dogs, Far Cry 4, … . Games genoeg voor de najaar.
  The Order, The Division en Uncharted 4 zijn dan voor 2015. Voor mij is het OK.

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  Het gaat goed met de playstation spellen

 8.   
  Daniel Z's avatar

  Jammer, had graag dit najaar met The Order aan de slag gewild. Zo slinkt het aanbod toch langzaamaan.

 9.   
  Kill Gamer 01's avatar

  R1chardTM schreef, "Sony zal niet blij zijn. Met zowel uitstel van Driveclub en The Order: 1886 moet er langer op de exclusives gewacht worden dan verwacht. Al zijn er voor de PS4-bezitter gelukkig al enkele exclusives uit."

  Dat is de reden waarom ik voorlopig nog geen PS4 haal. Ik haal alleen Playstations voor de exclusives en gamen doe ik op me Xbox 360 en straks in september op de Xbox One. Tot nu toe heeft Sony Knack, Killzone en Infamous. Zodra Driveclub, The Order: 1886 en Uncharted 4 uit zijn, dan begint het leuk te worden en schaf ik een PS4 aan.