Onthulling Fallout 4 tijdens de E3? Reken er maar niet op

Hoop je op een onthulling van Fallout 4 tijdens de E3 volgende maand? Reken er maar niet op, zo laat Bethesda’s PR-baas Pete Hines weten. In een reactie op een vraag via Twitter reageerde Hines vrij duidelijk. Bethesda doet om te beginnen niet aan vooraankondigingen. Daarnaast zal Bethesda Game Studios voor een aanzienlijke tijd nog niets vertellen over een nieuwe game.

Er is al veel gehint omtrent Fallout 4 en zelfs een enthousiaste fan probeerde met een zelfgemaakte website fans lekker te maken. Ook zijn er geruchten dat Fallout 4 zich in Boston af gaat spelen. Voorlopig blijft het speculeren en geduldig afwachten…

 1.   
  Sa.'s avatar

  Ze doen dus wel aan voorafkondigingen? ;p Eerlijk gezegd had ik dit ook niet verwacht, Bethesda neemt altijd lekker de tijd voor hun games en met ESO dit jaar duurt het nog wel even voor een andere Zenimax studio iets laat horen.

 2.   
  soldierarjan's avatar

  Erg jammer voor de fans het laatste deel is toch wel van een aantal jaar geleden al.

 3.   
  fantasyfreak's avatar

  Ach ja.. met al dat nieuws dat voor de E3 al uitkomt of zogenaamd “uitlekt” ga je je bijna afvragen of de E3 het nog wel waard is…. Van mij mogen ze trouwens wel de tijd nemen voor een nieuwe fallout. Hopelijk met een stuk minder bugs dan de vorige delen 😀

 4.   
  Eichmann's avatar

  Ik vind het allemaal prima , zolang ze maar de tijd nemen om hun nieuwste game er weer onwijs goed uit te laten zien en goed te spelen is.