Evolve verschijnt op 21 oktober

Evolve zal wereldwijd op 21 oktober verschijnen voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Uitgever 2K Games heeft dit vandaag bekendgemaakt middels een persbericht.

In Evolve trek je met vier jagers (Hunters) ten strijde tegen een monster, die krachtiger wordt naar mate het spel vordert. Dit monster is echter niet het enige waarvan gevaar komt, er zijn ook andere dieren in de omgeving die erg gevaarlijk zijn. Naast deze bekendmaking zal er ook DLC verschijnen in de vorm van twee pakketten, namelijk: het ‘Exterminator Weapons Pack’ en het ‘Instant Hunt Pack’. De nieuwe map genaamd The Dam speelt zich af tussen twee hoge rotswanden. De Hunters hebben allemaal een oplaadbare jetpack waarmee ze de rotsen op kunnen klimmen en dood en verderf zaaien. Meer informatie over deze multiplayer-shooter is uiteraard te vinden in onze lovende Evolve preview!

De release valt precies tussen de verschijning van Destiny en Call of Duty: Advanced Warfare, wat natuurlijk erg slim gepland is. Een nieuwe Battlefield-titel staat overigens ook nog in de planning voor een verschijning rond die tijd van dit jaar.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Niet erg verrassend. Alles verschijnt dit jaar in Oktober. 😳

  2.   
    Fabianb's avatar

    Had stiekem eerder gehoopt :/

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Dit wordt weer zo’n lekkere game om met vrienden online te spelen! 🙂

  4.   
    ChielB's avatar

    Wordt een druk najaar, maar dit wordt wellicht een heerlijke co-op knaller om regelmatig tussendoor te spelen 8)