Diablo III: Ultimate Evil Edition in augustus naar oude en nieuwe consoles

Consolegamers opgelet! Blizzard heeft zojuist bekendgemaakt dat Diablo III: Ultimate Evil Edition in augustus zal verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One. Deze ultieme editie bevat zowel Diablo III als de uitbreiding Reaper of Souls. Daarbij zal het mogelijk zijn om je character mee te nemen van de last-gen naar current-gen console: van PS3 naar PS4 of van Xbox 360 naar Xbox One.

Alle vier de versies hebben een 4-speler co-op modus op één scherm en een online multiplayer. Dankzij de Apprentice modus kunnen low-level spelers stijgen in kracht als ze samen met high-level vrienden ten strijde trekken. Daarnaast kent de game een optie om schatten te delen met anderen via een in-game mailsysteem, inclusief Player Gifts die bestaan uit zeldzame beloningen voor een specifieke vriend.

Een Europese adviesprijs moet nog worden vastgesteld, maar voor Amerika heeft Blizzard geadviseerd dat de versie voor de PS4 en Xbox One 59,99 dollar gaat kosten en de versie voor de oude consoles 39,99 dollar. De releasedatum is 19 augustus. Dit is een dinsdag, dus de kans is aanwezig dat wij enkele dagen langer moeten wachten als er geen sprake is van een wereldwijde releasedatum.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    GN, is het ook mogelijk om Reaper of souls los aan te schaffen voor current gen?

  2.   
    Caroldus_Maximus's avatar

    GuyOnABuffalo. schreef, "GN, is het ook mogelijk om Reaper of souls los aan te schaffen voor current gen? "

    Dat zit er denk ik niet in. Maar waarschijnlijk is er rekening mee gehouden door middel van de prijs van $39,- voor de Xbox 360 en de PlayStation 3, t.o.v. de full price voor de huidige generatie consoles.