Real Madrid-coach Carlo Ancelotti ambassadeur voor United Eleven

De coach van Real Madrid, Carlo Ancelotti, zal het gezicht worden van de voetbalmanagementgame United Eleven, zo laat Nexon Europe weten middels een persbericht. Ze melden dat de beste man gekozen is vanwege zijn succes, door het samenspel en het karakter van zijn teams in combinatie met zijn tactische kennis.

Kenny Chang, de baas van Nexon Europe, zegt dat ze bij de ontwikkelaar vereerd zijn om United Eleven in te luiden met Ancelotti. Met de opmerkelijke en onderscheidende strategieën en tactieken van de coach is hij het perfecte rolmodel voor de game en ze hopen dat gamers geïnspireerd worden door Carlo Ancelotti.

We zijn vereerd om het eerste hoofdstuk van United Eleven samen met Carlo Ancelotti te beginnen. Met de opmerkelijke en onderscheidende strategieën en tactieken die Carlo Ancelotti heeft gedemonstreerd in de echte voetbalwereld, is hij het perfecte rolmodel die de hoofdkenmerken van United Eleven belichaamd. Ik geloof erin dat iedereen die de wens heeft om de beste voetbalmanager te worden in United Eleven zal worden geïnspireerd door Ancelotti’s ervaring en prestaties. We zijn enorm enthousiast dat hij aan boord is.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren