Deep Silver toont twee onaangekondigde ‘AAA-games’ op E3

Zojuist brachten wij jullie al het nieuws dat Electronic Arts zes nieuwe games zal onthullen tijdens zijn E3-persconferentie en ook Deep Silver zal tijdens de aankomende E3 een duit in het zakje doen. Het Duitse Deep Silver zal namelijk twee nieuwe ‘AAA-games’ onthullen op de E3, dit blijkt uit een tweet van Forbes-medewerker Jason Evangelho:

De uitgever is bekend van onder meer de Dead Island-, Risen- en Sacred-franchise. Sinds het faillisement van THQ is Deep Silver echter ook eigenaar van de Metro- en Saints Row-serie. Vorig jaar kwamen zowel Metro: Last Light van 4A Games als Saints Row 4 Volition uit onder de vlag van Deep Silver, vervolgen op deze games behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden.

  1.   
    soldierarjan's avatar

    Een vervolg op metro zie ik wel zitten dat was een hele leuke game.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Beetje vroeg voor een nieuwe Metro (en Metro: Redux komt er eerst nog aan), Dead Island hoef je voorlopig ook niet te verwachten, Risen 3 is onlangs al aangekondigd…

    Iets van Volition? Saints Row 5 is in ontwikkeling. En werkten ze op enig moment niet aan een nieuwe IP?

  3.   
    ShadyXL's avatar

    Ik hoop een nieuwe Saints Row die wat meer in de richting van de eerste twee delen gaat. De andere mag een nieuwe IP zijn of een nieuwe Dead Island.

    SR4 was eigenlijk een DLC wat uiteindelijk een hele vervolg is geworden. Misschien werkten ze ondertussen al aan SR5? Dan zou een nieuwe SR niet raar zijn.

    Ik verwacht in ieder geval niet dat als het die twee games zijn dat ze dit jaar nog in de winkels terechtkomen. Lijkt me meer iets voor 2015. Tenzij ze al bijna klaar zijn met de game(s).. dan zou eind 2014 nog wel kunnen.

  4.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Vorig jaar verschenen Dead Island: Riptide, Metro Last Light en Saints Row IV. Risen 3 is al aangekondigd voor 15 augustus en Sacred 3 verschijnt al op 22 augustus. Laatste twee genoemde komen binnenkort met een nieuw deel dus als er twee nieuwe AAA games worden aangekondigd dan kunnen dat een nieuwe next-gen Dead Island en een Saints Row 5 zijn.

    Deep Silver had vorige maand bevestigd dat Metro Redux in ontwikkeling is voor Xbox One, PS4 en PC. Dit wordt een collectie met een verbeterde versie van Metro 2033 en Metro: Last Light. Ze zeiden ook dat ze tijdens de E3 meer gaan onthullen over deze titel.

    Dus als er twee onaangekondigde AAA games worden getoond van een bestaande franchise dan zullen dat Dead Island en Saints Row 5 zijn. 😉