EA onthult zes nieuwe games bij persconferentie op E3

Het duurt nog een maandje voordat de E3 van start gaat en vanzelfsprekend kijken we daar bij GamersNET al reikhalzend naar uit. Dat we ook dit jaar weer genoeg spektakel kunnen verwachten, dat staat bijna wel vast en ook van de kant van Electronic Arts kunnen we het nodige verwachten. Want hoewel de uitgever voor dit jaar nog maar één onaangekondigde game in de planning heeft, blijkt EA toch met de nodige onthulling te komen tijdens zijn persconferentie.

Geoff Keighley, host bij GameTrailers, heeft via Twitter namelijk laten weten dat Electronic Arts tijdens zijn persconferentie maar liefst zes nieuwe games zal onthullen. EA heeft daarnaast zelf laten weten dat de ontwikkeling van Star Wars: Battlefront door DICE voorspoedig verloopt en dat de game ook zeker aanwezig zal zijn op de E3.

De persconferentie van EA vindt plaats op 9 juni en zal om 22.00u Nederlandse tijd starten.

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Ik verwacht tijdens de EA persconferentie meer van Dragon Age III: Inquisition, Command & Conquer, De Sims 4, Mirror’s Edge 2 en Star Wars: Battlefront te zien. Daarnaast worden er 6 nieuwe games aangekondigd waarvan ik denk dat dat een nieuwe PGA Tour, de derde Medal of Honor game en een nieuwe Mass Effect zijn. Dan blijven er nog 3 onaangekondigde games over. Dan kom je uit op 11 games tijdens de EA persconferentie. 😉

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Een nieuwe Medal of Honor lijkt me sterk, volgens mij is die franchise redelijk dood. In plaats daarvan gok ik op Battlefield Cops (al zal de naam ongetwijfeld anders zijn) van Visceral.

  – Nieuwe PGA Tour

  – Nieuwe Mass Effect

  – ‘Battlefield Cops’

  – Nieuwe Need for Speed

  – Star Wars-game van Visceral?

  Blijft er nog één game over. Misschien een nieuwe game van Criterion? Of een reboot van de free-to-play Command & Conquer?

 3.   
  Hitman047's avatar

  Criterion is inderdaad aanwezig. 😉

  Vraag me wel af met wat. 80% van het personeel is vorig jaar overgeplaatst naar Ghost Games. De studio bestond daarna nog maar uit een man of 15. Niet echt het gewenste aantal om AAA-titels mee te ontwikkelen.

  Bioware Austin (SW:TOR) werkt ook aan een aantal nog niet aangekondigde games, en was onlangs nog op zoek naar focus testers. Mogelijk zijn ze daar inmiddels ook klaar voor een aankondiging?

 4.   
  Hillianii's avatar

  Hopelijk komen ze met NFS Underground 3 🙄