Gerucht: Gameplay Uncharted 4, Mass Effect 4 en nieuwe Deus Ex op E3

NeoGAF-lid Ahsan Rasheed, ook wel bekend als ‘Thuway’, zegt dat hij zeer interessante informatie heeft over de E3 dit jaar. We wachten natuurlijk al tijden op nieuws over de nieuwe Uncharted en Mass Effect 4, die al voor de helft voltooid zou zijn. Ook gaan er geruchten over een Deus Ex voor de PlayStation 4 en Xbox One en in deze drie games lijkt schot te zitten.

Via Twitter zegt Rasheed namelijk dat hij informatie heeft ontvangen die hij eigenlijk niet met de wereld mag delen. Toch deed hij dit en daaruit blijkt dat zowel Mass Effect 4 – schrap die ‘4’ maar vast, een nieuwe Deus Ex en de nieuwe Uncharted getoond gaan worden op de E3.

Ugh just found out some things I can’t talk about. Next gen Deus Ex shown off at E3 though, supposedly. (..)

Mass Effect gonna be shown off at E3 too. Different name. It’s not going to be called Mass Effect 4 – its going to be Mass Effect: _ _ _ _ _ _ _ (..)

Uncharted zou onlangs al intern getoond zijn, samen met Project Beast, de game van Dark Souls-ontwikkelaar From Software. We zouden volgende maand een gameplay trailer van Uncharted te zien krijgen die ‘unbelievable’ zou zijn en ook Project Beast wordt uit de doeken gedaan, aldus Ahsan Rasheed.

Wij wachten de E3 gretig af en met deze drie (of vier) titels zou de beurs al een lekker begin zijn. De E3 in Los Angeles is van 10 tot 12 juni en GamersNET is erbij!

 1.   
  gatemaster64's avatar

  mass effect 4 FTW!

  ”go out there and give them hell you were born to do this”-garrus vakarian

 2.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Een nieuwe Deus Ex zal geweldig zijn! πŸ˜€

  Ben ook erg benieuwd naar gameplay van de nieuwe Uncharted en natuurlijk hoop ik dat er veel nieuwe aankondigingen worden gedaan. πŸ™‚

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Uncharted 4 FTW!

  “Oh, careful now – wouldn’t want you to melt” -Nathan Drake

 4.   
  Daniel Z's avatar

  Ik wil Uncharted zien, ik moet Uncharted zien! Het wordt episch.

 5.   
  Hitman047's avatar

  Het zal geen geheim zijn dat ik probeer dergelijke dingen altijd goed bij te houden, dus even kijken:

  Uncharted gameplay staat op dit moment inderdaad op de planning. Al kan zoiets natuurlijk altijd nog veranderen.

  Deus Ex: Mankind Divided / Mechanical Apartheid / (hoe die ook gaat heten) mag je wat mij betreft ook verwachten. Square Enix wil dit jaar groot uitpakken tijdens de E3. Behalve Deus Ex verwacht ik in ieder geval ook Just Cause 3. Verder worden “Triad Wars” (Sleeping Dogs 2) en de nieuwe Hitman, als alles volgens planning verloopt, ook nog ergens dit jaar aangekondigd, dus die durf ik ook niet uit te sluiten.

  Mass Effect is een ander verhaal. Ik heb lang gedacht van niet. Bioware zou zich dit jaar vooral op Dragon Age willen richten. Maar sinds kort zijn er wel degelijk aanwijzingen dat ook Mass Effect van zich zal laten horen tijdens de E3…

  Het zou kunnen, maar daar durf ik nu nog niets over te zeggen. Ik hou hem in de gaten. πŸ˜‰

 6.   
  soldierarjan's avatar

  Van mij mag heel het gerucht waar zijn alle 3 top serie die ik wil spelen.

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  Uncharted 4 ik hoop het zo πŸ˜€

 8.   
  WoKingNL's avatar

  Deus ex en mass effect mogen van mij wel even geshowed worden, get on the hypetrain! πŸ˜†

 9.   
  Daan's avatar

  Nieuwe beelden van Uncharted en ME zijn hier meer dan welkom!!