Ook Hailee Steinfeld in Pitch Perfect 2

Nadat het een tijdje stil is geweest rondom de sequel van Pitch Perfect kunnen we vandaag melden dat Hailee Steinfeld is toegevoegd aan de cast. Ze zal in de film onderdeel uitmaken van de Bellas, de groep zangeressen waar ook Anna Kendrick en Rebel Wilson onderdeel van uitmaken.

Steinfeld kennen we nog uit het recente Ender’s Game maar werd ook in 2010 voor een Oscar genomineerd voor haar rol in True Grit. Verder weten we nog niet al te veel van haar personage in Pitch Perfect 2, maar ze zal vast en zeker een waardevolle toevoeging zijn.

Elizabeth Banks keert in de film niet alleen terug als haar personage Gail, ook maakt ze haar regiedebuut. Over haar ervaringen deed ze de volgende uitspraken:

“Toen we de eerste film maakten, hadden we eigenlijk geen idee waarmee we bezig waren. Maar toen bleken mensen het ineens leuk te vinden. Daarom voel ik nu een enorme druk. Ik wil alleen werken aan dingen waar ik iets bij voel. Regisseren kost meer tijd en energie, maar ik zou het niet doen als ik er niet honderd procent achter zou staan. Deze instelling heb ik met alles in mijn leven en ik ben zeer dankbaar dat ik dit soort keuzes kan maken.”
Geheel onverwachts haalde het origineel uit 2012 destijds meer dan 100 miljoen dollar op, wereldwijd en zijn we allemaal nog steeds bekend met de soundtrack:

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren