No One Lives Forever keert terug?

Begin deze eeuw wist No One Lives Forever de harten van menig gamer te veroveren en ook de twee opvolgers waren populair, maar zoals de titel zelf al zegt: niemand leeft eeuwig. Dat gold ook voor de franchise, die inmiddels al 11 jaar morsdood is. Het lijkt er echter op dat we in de toekomst een reanimatie mogen verwachten.

System Shock 2-ontwikkelaar Night Dive Studios heeft namelijk handelsmerken aangevraagd voor No One Lives Forever, The Operative, Contract J.A.C.K. en A Spy in H.A.R.M.’s way. De laatste drie namen werden eerder gebruikt als subtitels voor de No One Lives Forever-games. Helaas wilde Night Dive Studios-directeur Stephen Kick niet verklaren waarom hij de handelsmerken heeft aangevraagd:

At this time we are unable to comment on future plans. I would like to add that our team has a great fondness for these games and our hope is that they will one day be re-released.
Het lijkt er dus op dat we remakes kunnen verwachten van de No One Lives Forever-games. Wij ontvangen die met open armen, want het is tijden geleden dat we een goede spionagegame hebben mogen spelen.

  1.   
    Tom's avatar

    Goed nieuws! Ik zat laatst nog te denken aan A Spy In H.A.R.M’s Way. Wat heb ik die game veel gespeeld, zeg. Dat onwijs heerlijke arsenaal aan gekke wapens en gadgets, mooi was dat. 🙂

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Vroeger ook gespeeld, was zeker vermakelijk. Ik zat echter een tijd lang vast in het sneeuwgebied waar je met een sneeuwscooter doorheen moest, toen nooit de game uitgespeeld..