Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Call of Duty: Advanced Warfare Reveal Trailer

Iets eerder dan verwacht heeft Activision de nieuwe Call of Duty onthuld! Call of Duty: Advanced Warfare komt van Sledgehammer Games en zal zich afspelen in de toekomst, waarbij een huurlingen-organisatie zich tegen de Amerikaanse overheid heeft gekeerd. De game ligt vanaf 4 november in de winkels.

  1.   
    HWSHHZ's avatar

    Ongelooflijk wat ziet dit er slecht uit zeg! Zo futuristisch en al, wat een bagger game zal dit weer worden… ๐Ÿ‘ฟ [list=]

  2.   
    sthij's avatar

    Ben ik het niet mee eens als het spel net zo is als de trailer en het ook leuk is koop ik het waarschijnlijk. Je moet niet call of duty haten omdat iedereen dat doet.

  3.   
    Jemigzeg's avatar

    ik wordt niet echt warm of koud van die trailer

  4.   
    Papachico's avatar

    Ik heb het opgegeven toen Ghosts uitkwam. Een paar vrienden hebben het wel gekocht maar zelfs sommige van hun (die echt van cod houden) hebben het na snelle tijd al voor gezien gehouden. Ik zie liever geen future bullshit in een cod.. Uiteindelijk blijft het toch allemaal hetzelfde.. Dit is mijn eerste mening erover. Kan nog veranderen maar de kans is klein ๐Ÿ™‚

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Jemigzeg schreef, "ik wordt niet echt warm of koud van die trailer"

    Ik word er wel warm van uhm… Oo wacht even de verwarming lager zetten. :b
    Anyway de game is al ongeveer 3 jaar in ontwikkeling, dus ja daar ryst ik mijn hoop op dat het een goede Call of Duty word. En slechter dan ghosts kan het zekker niet worden na zoveel ontwikkelings tijd.

  6.   
    MisterMDW's avatar

    Kom op motherf*cking Kevin Spacey !! Zit in de game en hij lijkt heel erg op de man zelf !
    Daarnaast vind ik de future setting er wel vet uit zien en ben erg benieuwd ! Kijk erg uit naar meer details omtrent de game ๐Ÿ™‚

    Off Topic:
    Ik vind het alleen jammer dat sommigen gewoon weg reacties blijven posten van ik vind COD niks.
    En ik vind dat ze het na COD 4(vaak als reden) hebben verpest. Prima is jullie goedrecht.
    Maar als je COD daarom niks meer vindt en ook echt niks meer vind en het echt haat. Stop dan gewoon met die reacties als ziet er niet uit en slecht en weer niks vernieuwends etc.. want dat weten we nu wel. Dat is ook niks nieuws meer…. ๐Ÿ˜‰

  7.   
    Dynastickiller's avatar

    [quote=”mikeydw”]Kom op motherf*cking Kevin Spacey !! Zit in de game en hij lijkt heel erg op de man zelf !
    Daarnaast vind ik de future setting er wel vet uit zien en ben erg benieuwd ! Kijk erg uit naar meer details omtrent de game ๐Ÿ™‚
    Off Topic,

    Ik dacht.al ik ken hem ergens van haha. Maar cod ghost heb ik letterlijk 5 min gespeeld en toen heeft mn neefje m overgenomen.

    Maar.eerlijk gezegt zag dit er goed uit!
    ๐Ÿ˜†

  8.   
    Hillianii's avatar

    Haha wauw ik had dit niet verwacht.. Dit is gewoon BO II man!
    Zoals ik het al bij Ghosts had gedaan skip ik deze ook ๐Ÿ˜‰

  9.   
    FishHookz's avatar

    Hmmm hoe zou deze game eruitzien als Titanfall en Ghost Recon nooit waren uitgekomen ?

  10.   
    Tom 2.0's avatar

    De setting, de sfeer, en de hollywood explosies zijn niet helemaal mijn ding, maar toch ben ik benieuwd of deze studio Call Of Duty weer een beetje fatsoenlijke naam kunnen geven. Als het tenslotte een andere naam had geheten was iedereen 3 keer zo enthousiast geweest.

    Ohja en die snelweg scene ziet er ziek uit!

  11.   
    Leukste's avatar

    Jemigzeg schreef, "ik wordt niet echt warm of koud van die trailer"

    Ik vind hem ook niet overweldigend. Ik wacht geduldig af wat de toekomst brengt. Voor nu nog maar even door met de shooters van het hier en nu.

  12.   
    thijsknvb's avatar

    titanfall + killzone met een beetje call of duty XD. Ik vond het wel een brute trailer.

  13.   
    GENERAL_DS's avatar

    Dit is een goede eerste impressie ๐Ÿ™‚ ben benieuwd sledgehammer

  14.   
    fdennis's avatar

    Moet zeggen dat ik beide ontwikkelaars vrij matig vind. Infinity Ward heeft met Cod Modern Warfare een parreltje gemaakt. Maar alle andere delen vond ik helemaal niets. Terwijl Sledgehammer met de 1ste Black Ops ook wel indruk heeft gemaakt. Maar die vallen me nu ook weer tegen met Black ops 2.

  15.   
    Moodey's avatar

    Het futuristische zal vast wel weer meevallen, ik dacht dat ook van BO2. ziet er wel awesome uit. (die vent in pak die je heel even ziet lijkt op Kevin Spacey)

  16.   
    Hitman047's avatar

    fdennis schreef, "Moet zeggen dat ik beide ontwikkelaars vrij matig vind. Infinity Ward heeft met Cod Modern Warfare een parreltje gemaakt. Maar alle andere delen vond ik helemaal niets. Terwijl Sledgehammer met de 1ste Black Ops ook wel indruk heeft gemaakt. Maar die vallen me nu ook weer tegen met Black ops 2."

    Volgens mij haal je Sledgehammer Games en Treyarch door elkaar? ๐Ÿ˜ณ

  17.   
    Nitrix31's avatar

    Grafisch gezien ziet het er in ieder geval beter uit als zijn voorganger. Maar ook deze zal ik niet of met een grote steam sale kopen. Wat bij betreft gaat COD weer terug naar de WO2.

  18.   
    Moon-Hero's avatar

    Klinkt als een geweldig verhaal, hoop dan ook echt dat het ook zo gaat worden als het klinkt. Waar de COD franchise niet echt top in is.

  19.   
    ShadyXL's avatar

    Je ziet duidelijk een vooruitgang qua graphics (al is het niet zo’n grote stap als ik had verwacht). Ik wil graag meer weten over de multiplayer, want die hoort helemaal nieuw te zijn. Wel jammer dat ze meer op competitive focussen dan op casual (MP). Hopelijk is de singleplayer wel minder saai dan die van Ghosts. Dat was echt de eerste SP van CoD die ik gewoon saai vond.

  20.   
    blackname's avatar

    Qua graphics ziet het er goed uit, qua setting vreselijk hou ik totaal niet van en doet me indd heel erg denken aan titanfall.

  21.   
    WesterW's avatar

    Indrukwekkende trailer hoor. Ben persoonlijk vooral blij met het felle kleurgebruik dat in veel next gen-games wordt toegepast en gelukkig vormt Call of Duty daarbij geen uitzondering. Die naam is alleen wel echt kapot onorigineel ๐Ÿ˜‰