Onthulling nieuwe Call of Duty is op 4 mei

Dat er in november een nieuwe Call of Duty verschijnt, dat is net zo zeker als dat Sinterklaas in diezelfde maand in Nederland arriveert. Toch zijn er op dit moment nog tal van vragen over de nieuwe Call of Duty, want het enige dat we weten is dat hij ontwikkeld wordt door Sledgehammer Games. Want kunnen we een nieuwe setting verwachten? Veranderingen in de multiplayer? Voor welke consoles verschijnt Call of Duty 2014?

Antwoord op deze vragen krijgen we wellicht aanstaande zondag, want Activision heeft bekendgemaakt dat op 4 mei de officiële onthulling is van de nieuwste installatie in de populaire shooter-franchise. Vermoedelijk zal er direct een flinke berg aan details bekendgemaakt worden over de nieuwe Call of Duty, want het Amerikaanse tijdschrift Game Informer komt op diezelfde dag om 19.00u met een cover story over de game.

Tot zondag moeten we het doen met slechts het onderstaande screenshot. Hieruit kunnen we vrijwel met zekerheid concluderen dat Sledgehammer Games de nieuwe Call of Duty niet gedurende de Tweede Wereldoorlog laat afspelen.

Kortom, houd GamersNET op zondag in de gaten voor details over de nieuwe Call of Duty!

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Met dank aan Hitman047 voor de tip! 🙂

  2.   
    Ralph P Scene's avatar

    moet ik weer aan kijken dat ze de game gaan uitmelken?

  3.   
    Koen's avatar

    Op 4 mei herdenken we de Call of Duty serie 😉

    Anyway.. ik ben toch wel benieuwd. Hopelijk durven ze het aan om echt met iets nieuws te komen 🙂

  4.   
    Hillianii's avatar

    lol 😛

  5.   
    Jarek's avatar

    Jammer, ze wekken mijn intresse pas weer als ze terug gaan naar WWII.
    Call of Duty 1,2 & WaW zijn nog altijd mijn favoriete delen uit de serie.

    Of ze moeten voor de pc versie al bij de release met mod-tools en dedicated servers komen, dan kan mijn mening eventueel nog veranderen. 🙂

  6.   
    Alfa Warrior's avatar

    Wedden dat er weer onnodig veel mensen dood gaan, een oude feature als “nieuw” word omschreven, geen vrije hosting (ranked) voor op de PC, outdated graphics en een verhaal dat nergens over gaat (zal wel weer iets zijn als: de hele wereld gaat er aan en jij moet het maar zien te redden).

  7.   
    Sa.'s avatar

    (null)

  8.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Fanta$y schreef, "Jammer, ze wekken mijn intresse pas weer als ze terug gaan naar WWII.
    Call of Duty 1,2 & WaW zijn nog altijd mijn favoriete delen uit de serie.
    Of ze moeten voor de pc versie al bij de release met mod-tools en dedicated servers komen, dan kan mijn mening eventueel nog veranderen. 🙂 "

    Idd nu zijn er weer té veel Modern Warfare shooter games.
    En nu MOH uit de baan is, is mijn enige hoop dat Treyarch (mijn fav cod ontwikkelaar) een goede WWII game maakt op de naam van Call of Duty.

  9.   
    Hitman047's avatar

    Ik ben vooral benieuwd wie de co-marketing deal in handen heeft. Er doet een vrij hardnekkig gerucht de ronde dat Sony dat is. Het zou echt húge zijn als Microsoft die rechten verliest.

  10.   
    Randy1991's avatar

    Ik zie al genoeg aan deze screenshot…. Dit wordt een game die zich in de nabije toekomst afspeelt. Dus? Dikke bullsh*t en fake-ass storyline …

  11.   
    Hayabusa1502's avatar

    ik denk niet dat dat Microsoft de rechten zal verliezen. Het hele pro circuit draait op de xbox, toch wel goede reclame voor de xbox.

  12.   
    camoflage4ever's avatar

    ziet er zeer interessant uit, ben benieuwd.

    En ga nou nog niet zeuren als je nog niks bijzonders gezien hebt,
    als je nu al gaat zeggen dat het spel er grafisch slecht uit ziet, ga dan naar www.specsavers.nl en koop een bril.

    @Alfa Warrior
    Het verhaal gaat over PMC’s.
    En elk verhaal gaat ergens over, anders is het geen verhaal.

  13.   
    ShadyXL's avatar

    De Create-a-Class zal een hybride tussen Ghosts en Black Ops 2 zijn. Er gaan geruchten rond dat het “Advanced Warfare” gaat heten. Space Warfare was weggeschrapt en veranderd in Advanced Warfare (gebeurde vorig jaar volgens mij), dus het is mogelijk. Goed nieuws: Hit detection zal veel weg hebben van MW2 (wat gewoon de beste hit detection heeft in welke CoD game dan ook). Lag compensation wordt verleden tijd. Het is dus mogelijk dat ze een heel nieuwe Multiplayer systeem hebben.

    Van wat ik tot nu toe heb gehoord kan ik zeggen dat dit echt heel anders wordt dan Ghosts. Dat is alléén maar positief. Bij Ghosts heb ik geen Season Pass aangeschaft en ik ben nog niet eens bij de 1ste prestige. Het is gewoon saai.

    Waar ik zelf nog op wacht is: Een game mode zoals Zombies, maar dan met hun “own touch to it”. Niet zoals Extinction.. Echt zoals Zombies met oneindige waves/rounds. Dan zouden ze bijv. gemuteerde mensen (niet ondode/zombies) of mens-achtige aliens. Zelfs cyborgs en androïde zouden vermakelijk kunnen zijn.. Zolang het maar die waves/rondes van Treyarch’s zombies heeft.

    Extra: Breng pro perks terug en challenges om wapen attachments te vrij te spelen. Het liefst wil ik zo min mogelijk terug zien van Ghosts. Liever helemaal niks, maar het is onvermijdelijk.

    Officiële website heeft een countdown: http://www.callofduty.com/new-era

    Hier een aantal screenshots:

    http://i.imgur.com/wF6c0ar.png

    http://i.imgur.com/83XX8FA.png

    http://i.imgur.com/98TyJ7H.png (een grotere screenshot dan die op het nieuwsbericht hierboven)

  14.   
    Talska's avatar

    Dat meen je niet, hier is de maffia niks bij.