Hellraid opnieuw onthuld voor PlayStation 4 en Xbox One

Ruwweg een jaar geleden onthulde Dead Island-ontwikkelaar Techland het bloederige actiespel Hellraid. Sindsdien is het echter angstvallig stil geweest rond de game, maar gelukkig heeft Hellraid nu weer een teken van leven vertoond. Het blijkt dat er in de tussentijd veel is gebeurd.

Techland heeft zeker niet stilgezeten, want Hellraid is grotendeels terug naar de tekentafel gegaan. Zo draait de game op Techlands nieuwe Chrome Engine 6, die ook gebruikt wordt voor de sandbox-titel Dying Light. Bovendien is de game, die oorspronkelijk onthuld werd voor de last-gen consoles, nu een current-gen game geworden. Een Steam Early Access-release staat gepland voor komende herfst.

Bovendien heeft Hellraid een compleet nieuw meleesysteem gekregen, evenals nieuwe combat mechanics voor ranged aanvallen en magische aanvallen. Daarnaast introduceert Techland een compleet nieuw weapon craft-systeem, extra omgevingsgevaren en drie kersverse gamemodi.

Hellraid bevat een bloederige verhaalmodus, maar mensen die liever met vrienden spelen kunnen ook aan de slag met de Arena-hordemodus. Daarnaast beschikt de game over een Mission-modus, waarin je quests uit de verhaallijn opnieuw moet voltooien, maar dit keer met andere doelen.

Benieuwd hoe Hellraid eruitziet met de kracht van de PlayStation 4 en Xbox One? Check dan onderstaande screenshots.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Ik was deze game bijna vergeten 😆 Ben blij dat we weer wat te horen krijgen. Ik vraag me wel af wat er veranderd is aan de nieuwe weapon craft-systeem.