Assistent van Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin helpt mee bij Telltale Games

George R.R. Martin, de beruchte auteur van de Game of Thrones-boeken, wie kent hem niet. De serie is immens populair en er is in 2012 al een game van de reeks verschenen, maar ook Telltale Games heeft een titel in de maak omtrent Game of Thrones.

Om deze game tot een goed einde te brengen, heeft R.R. Martin zijn assistent, sci-fi auteur Ty Corey Franck, op het project laten zetten als adviseur. Josh Goodstadt, HBO global licensing vicepresident, zegt dat de verhaalvertelling van kwalitatief hoogwaardig niveau is en dat ze dit over willen brengen in de game.

We were struck by the sophisticated level of work and high-quality approach to storytelling in all of their games. We quickly recognized that this same level of quality and dedication could be a great complement to the richness of Game of Thrones.
Hopelijk zorgt Ty Franck voor een goede verstandhouding en een kwalitatieve game van Game of Thrones.

 1.   
  Goldcobra's avatar

  Fijn dat hij er niet zelf aan gaat werken. Laat ‘m maar lekker The Winds of Winter afmaken binnen 10 jaar

 2.   
  Tadao's avatar

  Nou maar hopen dat het volgende boek niet Nog verder vertraagd word.

  Goldcobra schreef, "Fijn dat hij er niet zelf aan gaat werken. Laat ‘m maar lekker The Winds of Winter afmaken binnen 10 jaar"

  Aan de ‘oathkeeper’ aflevering te zien (de meest recente) van de tv show, loopt hij al voor op zichzelf, als in, sommige dingen uit die aflevering kwam niet voor in het boek maar is wel een must dat toegevoegd moest worden omdat het een belangrijk concept is

 3.   
  Goldcobra's avatar

  Tadao schreef, "Nou maar hopen dat het volgende boek niet Nog verder vertraagd word.

  ”Goldcobra” schreef, "Fijn dat hij er niet zelf aan gaat werken. Laat ‘m maar lekker The Winds of Winter afmaken binnen 10 jaar"

  Aan de ‘oathkeeper’ aflevering te zien (de meest recente) van de tv show, loopt hij al voor op zichzelf, als in, sommige dingen uit die aflevering kwam niet voor in het boek maar is wel een must dat toegevoegd moest worden omdat het een belangrijk concept is"

  Hij weet waarschijnlijk al helemaal hoe het verhaal gaat aflopen, maar het uittypen van al zijn gedachtes duurt eeuwen. De kans is groot dat hij al lang een manuscript heeft getypt waarin grofweg het hele verhaal staat, maar om daar ook echt een goedlopend verhaal van te maken…