Denemarken volledig nagebouwd in Minecraft

Op GamersNET tonen we jullie regelmatig indrukwekkende Minecraft-bouwsels. Zo lieten we jullie eerder al zien hoe Westeros uit Game of Thrones was nagebouwd in Minecraft en ook de volledige map van Far Cry 3 kreeg een blokkerige behandeling. Zelfs ons eigen GNHQ werd nagebouwd in Minecraft!

Een recente creatie van een tweetal Deense gamers overtreft echter alles (oké, behalve GNHQ dan natuurlijk). Zij gebruikten namelijk de data van het Deense GeoData Agency om heel Denemarken na te bouwen in Minecraft! Een flinke prestatie, zeker wanneer je bedenkt dat dit land ruim 15 procent groter is dan Nederland.

De Minecraft-wereld is opgebouwd uit vier miljard blokjes en moest vanwege zijn grootte van maar liefst 1 terabyte verdeeld worden over drie servers. Een korte video van het niets minder dan indrukwekkende eindresultaat vind je hieronder.

  1.   
    3333/3333's avatar

    Den smukkeste land i verden. 8)

  2.   
    Ralph P Scene's avatar

    mensen hebben tijd over?

  3.   
    Hillianii's avatar

    Wel prachtig dat ze dit soort dingen kunnen maken, maar kom op dit gaat wel té ver..
    Bepaalde mensen zo te zien hebben niks anders te doen dan minecraft spelen van ochtend tot avond, gaat nergens meer heen dit.

  4.   
    D_Dog's avatar

    Ze hebben de hele wereld al (op schaal) nagebouwd. 🙄

  5.   
    Deadstriker's avatar

    Welke idioot heeft zoveel vrije tijd.. 😛

  6.   
    3333/3333's avatar

    Ze hebben die blokjes natuurlijk niet blok voor blok zelf geplaatst, voor diegene die dat denken, 4 miljard blokjes plaatsen zou meerdere mensenlevens duren voor dat af zou zijn. Ze hebben waarschijnlijk een methode gevonden om data om te zetten in minecraft blokken.

  7.   
    Leukste's avatar

    Zo iemand had wat tijd over. 😮

  8.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ben benieuwd hoe Lego-land er dan uit zal zien 😆

  9.   
    thijsknvb's avatar

    beetje no live maar het ziet er wel vet uit.

  10.   
    DeAdSeYe's avatar

    E Rommel schreef, "Ze hebben die blokjes natuurlijk niet blok voor blok zelf geplaatst, voor diegene die dat denken, 4 miljard blokjes plaatsen zou meerdere mensenlevens duren voor dat af zou zijn. Ze hebben waarschijnlijk een methode gevonden om data om te zetten in minecraft blokken. "

    Dit was een tijd geleden toch ergens bekent gemaakt?