Prijs en screenshots Oddworld: New ‘n’ Tasty onthuld; releasedatum volgt spoedig

Ontwikkelaar Just Add Water heeft een reeks nieuwe screenshots van Oddworld: New ‘n’ Tasty de wereld ingeslingerd. Bovendien kwam het bedrijf met goed nieuws: de releasedatum van deze langverwachte HD-remake zal vóór de E3 (die op 9 juni van start gaat) onthuld worden.

Het duurt dus niet lang meer voordat we te horen krijgen wanneer we eindelijk weer op avontuur mogen met Abe. Bovendien onthulde Just Add Water dat de game een prijskaartje van 24,99 euro opgeplakt krijgt. Bezit je een PlayStation 3/4 en een Vita, dan heb je geluk: New ‘n’ Tasty is een cross buy-game, dus je hoeft het spel slechts één keer aan te schaffen, waarna je hem op al Sony’s platformen kunt downloaden.

Just Add Water werkt ook hard aan cross save-ondersteuning. Dit betekent dat je jouw savegame kunt uitwisselen tussen de PlayStation 3, 4 en Vita. Oddworld: New ‘n’ Tasty zal verschijnen op de PlayStation 3, PlayStation 4, Vita, Wii U, pc, Mac en Linux.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    assassin_MKA's avatar

    De releasedatum moet in juni nog onthuld worden. 😕 De game zal dan pas na de zomer uitkomen.
    Ik had minder dan 20 euro verwacht. Als deze remake een lange speelduur biedt, wil ik dat toch wel kopen. Voor een beetje nostalgie met mooie graphics. 😉