Screenshot toont in-game visuals voor nieuwe Call of Duty

Er is een screenshot vrijgegeven van een in-game character waarvan we mogelijk de visuals mogen verwachten in de nieuwe Call of Duty. Deze afbeelding is vorige maand getoond door Sledgehammer Games op de GDC.

Gesuggereerd wordt dat het om ‘actual in-game characters’ gaat en hoewel we alleen nog maar een hoofd van een soldaat zien, zou dit de weg kunnen zijn die Call of Duty gaat bewandelen. Visueel gezien lijkt de serie in ieder geval een grote stap te maken.

 1.   
  Goldcobra's avatar

  Hmm, dat zeiden ze bij de vorige CoD ook. Eerst gameplay zien, dan geloven

 2.   
  Leukste's avatar

  Tja, ik heb het na CoD Black Ops deel 1 los gelaten. En ik sta ook nog niet echt te springen voor een “nieuwe” CoD. Ik zal er vooral naar gaan kijken. Maar voor alsnog niet meer dan dat.

 3.   
  GENERAL_DS's avatar

  Eerst zien dan geloven.

 4.   
  soldierarjan's avatar

  Laat eerst maar gameplay zien en iets vernieuwend en niet vissen AI.

 5.   
  Kill Gamer 01's avatar

  De afgelopen drie/vier jaar wordt er eind april/begin mei een nieuwe Call of Duty aangekondigd. De officiele onthuld van Call of Duty next-gen lijkt dus niet meer ver weg te zijn. 😉

  Leuk dat ze misschien een nieuwe engine gaan gebruiken en net als alle andere next-gen games (TitanFall, Trials Fusion, Watch_Dogs,The Last of Us: Remastered, The Crew, Ryse, Destiny, Assassin’s Creed: Unity, Batman: Arkham Knight en Project Cars) de graphics gaan oppoetsen, maar of de gameplay en de single/multiplayer goed worden, dat is nog maar de vraag.

 6.   
  fabiankok's avatar

  Ik neem dit met een korrel zout de grootte van een monstertruck, geloof er geen barst van. Top als ze daadwerkelijk eens wat gaan vernieuwen, maar ik verwacht vooral pr-praat.

 7.   
  Hitman047's avatar

  ”KillGamer01″ schreef, "De afgelopen drie/vier jaar wordt er eind april/begin mei een nieuwe Call of Duty aangekondigd. De officiele onthuld van Call of Duty next-gen lijkt dus niet meer ver weg te zijn. 😉 "

  1 Mei. 😉

 8.   
  nanathan's avatar

  Dit zal wel een screen zijn van een ingame filmpje en niet van echte gameplay.
  De screens zijn wel mooi maar wat als je het spel echt gaat spelen ?

  Het oog wil ook wat denken ze allemaal maar vooral het brein wil wat vernieuwend.
  Cod vind ik wel leuk om te spelen maar of ik nu de allernieuwste zou spelen of COD MW1, veel verschil is er niet.
  HELAAS

 9.   
  thommied's avatar

  Als ze nu weer met een nieuwe call of duty beginen
  zou er vast niets veranderen