Tarantino toch nog bezig met The Hateful Eight

Quentin Tarantino is toch nog bezig aan zijn nieuwe western The Hateful Eight. Eerder leek hij een statement te maken door het project af te blazen omdat het script vroegtijdig was gelekt. Nu is hij bezig aan een nieuwe versie en las hij gisteren in Los Angeles samen met acteurs als Samuel L. Jackson, Michael Madsen en Bruce Dern het scenario voor.

Tarantino las de eerste versie van het scenario voor en gaf daarbij wat meer details weg over de toekomst van het project. Zo zou er een tweede en ook derde versie van het script gemaakt worden en wordt daarin in ieder geval het vijfde en laatste hoofdstuk, genaamd ‘Black Night, White Hell’, herschreven.

De film volgt een groep premiejagers die moet schuilen voor een sneeuwstorm. Dat doen ze in een garenwinkeltje. De ego’s van de verschillende premiejagers botsen uiteraard al snel, wat culmineert in een bloederige stand-off zoals we die kennen van Tarantino. Volgens Variety, dat aanwezig was bij de lezing van het scenario, is het verhaal boordevol met geweld, bloed en grof taalgebruik.

Dankzij de komst van een tweede en derde versie van het script is er hoop voor de film, maar het is nog niet helemaal zeker of één van deze nieuwe versies ook uiteindelijk verfilmd zal worden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren