GN Lunchtip: Dim de lightbar van de PlayStation 4-controller met stijl


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Hoewel de PlayStation 4-controller, de Dualshock 4, in veel aspecten een verbetering is van zijn voorganger, de Dualshock 3, ergeren veel mensen zich aan de behoorlijke felle lightbar van de Dualshock 4. Nu kan je deze natuurlijk in zijn geheel afplakken of afwachten tot Sony de update uitrolt waardoor je het licht kan dimmen. Je kan echter ook kiezen voor de onderstaande stijlvolle oplossingen, waarbij je de lightbar met een decal afplakt en zo een unieke controller creëert.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Gamepje reviewen met een hete peper in je mik.
Eet smakelijk!
 1.   
  djTheHague's avatar

  Ik zeg GN-merchandise!

  Zijn ze al ergens te bestellen?

 2.   
  3333/3333's avatar

  Toch blijf ik het onbegrijpelijk vinden dat die lightbar niet uitgeschakeld kan worden. Mijn zwager heeft een plasma scherm en bij zulke schermen heb je echt last van die reflectie. Bij lcd/led schermen valt het overigens wel mee.

 3.   
  soldierarjan's avatar

  Ik heb zelf weinig last van licht van controller alleen s avonds zie ik het in me tv rand terug als op let.
  Het heeft me ook al vaak geholpen om afstandbediening terug te vinden als in donker aan spelen ben.
  Deze plaatje zien er wel heel erg tof eruit, wil ook wel weten waar je ze kan kopen.

 4.   
  Leukste's avatar

  djTheHague schreef, "Ik zeg GN-merchandise!
  Zijn ze al ergens te bestellen?"

  Dat is een leuk idee. Heb de andere logo’s al gezien bij Amazon. Die van GN heb ik nog niet gevonden.:wink:

  Zat zelf aan een van de volgende Logo’s te denken.

 5.   
  Leon 2.0's avatar

  soldierarjan schreef, "Deze plaatje zien er wel heel erg tof eruit, wil ook wel weten waar je ze kan kopen."

  Kon deze decals vrijwel alleen op Ebay vinden, waar de nodige verkopers zijn met dergelijke stickers. Op die Amazon-link na heb ik verder geen andere sites kunnen vinden waar je ze kan kopen.

  Het oogt in ieder geval behoorlijk tof en het is natuurlijk ook een uitstekende manier om je controllers te kunnen onderscheiden. 🙂

 6.   
  firehopper211's avatar

  Handig om misschien zelf een paar varianten uit te printen en beplakken. 😀

 7.   
  Noice!'s avatar

  Verschrikkelijk die lightbar! In de huiskamer zit m’n tv hoog genoeg om er geen last van te hebben, maar op m’n gameroom zit de weerspiegeling precies in het midden van m’n scherm. Meestal scherm ik hem af met m’n voeten/benen door m’n voet op m’n knie te plaatsen, of hang ik een handdoek over m’n controller en handen… Maar laat me da ding gewoon uitzetten aub!?

 8.   
  Goldcobra's avatar

  Ziet er wel nice uit. Zat er zelf ook aan te denken om ze te kopen

 9.   
  Streetfighter81's avatar

  Ik snap al die commotie om die lightbar niet. Ik speel bijna elke dag zowel overdag als savonds en heb totaal geen last van reflectie of iets dergelijk. Ik vind die dingen die je ervoor kan kopen er wel strak uitzien.

 10.   
  Null's avatar

  E Rommel schreef, "Toch blijf ik het onbegrijpelijk vinden dat die lightbar niet uitgeschakeld kan worden. Mijn zwager heeft een plasma scherm en bij zulke schermen heb je echt last van die reflectie. Bij lcd/led schermen valt het overigens wel mee. "

  Had van mij ook wel gemogen dat ze die optie erin zetten maar als mensen er zo een last van hebben waarom doen die er niets aan vraag ik me dan af, schroef um ff open en haal het doorzichtig glas eruit, heb je bijna geen licht meer in je controller. Er nonstop over klagen zal je niet helpen

 11.   
  ShadyXL's avatar

  Ik heb geen last van de lightbar. Ook niet in het donker. Maar zo’n sticker plakken is wel een leuk idee 😛