GN Lunchtip: Gamepje reviewen met een hete peper in je mik


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wij bij GamersNET recenseren onze games het liefst op een goed gevulde maag en met een flinke speelsessie van de game in kwestie achter onze kiezen. De dames en heren van Hot Pepper Game Reviews doen het echter een tikkeltje anders: zij beoordelen een spel terwijl ze lijden. Ja, u hoort het goed: lijden. Terwijl ze pogen een van de heetste pepers op aarde weg te happen, praten ze over hun bevindingen van het spel. Een handeling die vaak hilarische gevolgen met zich brengt. Neem zelf maar eens een kijkje naar hoe pijnlijk zo’n recensie kan zijn…

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Laat de Fat Chocobo in Final Fantasy XIV je hypnotiseren.
Eet smakelijk!
  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Lol dat zou een paar redacteuren van Gamersnet ook eens moeten doen voor de gein.

    En ik kan jullie daar maar ook graag mee helpen, want ik heb wel een goedje waarvan je mond in de fik staat! 😛