Releasedatum voor Bound by Flame bekendgemaakt

Bound by Flame, de nieuwe fantasty actie RPG, van ontwikkelaar Spiders Studios en uitgever Focus Home Interactive, heeft een releasedatum gekregen. Vanaf 9 mei kunnen we namelijk in de huid kruipen van een slachtoffer van een demon, op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

In Bound by Flame moet je kiezen tussen de kwaadaardige krachten die jou worden aangeboden, of je wijst ze af in ruil voor het ontwikkelen van heroïsche talenten. Vijanden en andere gevaren worden steeds sterker en angstaanjagender in gevechten. Om meer kracht te krijgen, zul je jouw heldenziel aan de demon moeten schenken, maar dan moet je accepteren dat het lichaam van jouw personage transformeert.

De game biedt daarnaast de mogelijkheid een personage te creëren en het geslacht kiezen, en je gaat op pad om vele quests te voltooien, afhankelijk van of je de helden- of demonenkant kiest. Ook bevat de RPG een crafting-systeem, waarbij je gear kunt maken en verbeteren, zoals wapens en je pantser. Verder voegen companions zich aan jouw reis toe en de relaties veranderen naar jouw acties, die uit kunnen monden in vriendschap, liefde of rivaliteit.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Ik had ergens al gehoord dat jouw character qua uiterlijk verandert naarmate je steeds verder komt in het spel. Lijkt me wel leuk om jouw personage te zien groeien/veranderen. Wat ik alleen als nadeel heb gezien is dat de animaties in het spel nogal oud(?)/outdated zijn (als ik zo naar de gameplay kijk op YouTube). Toch kijk ik wel uit naar deze game. Ik verwacht niet veel, maar het kan me daardoor ook wel verrassen.