Meer informatie Beyond Good & Evil 2 dichtbij?

Tijdens een livestream van Rayman Legends kwam de maker van Beyond Good & Evil, Michel Ancel, in beeld en hij toonde ons toch wel iets opvallends. Het ging hierbij om artwork van Beyond Good & Evil 2, dat hij heel even voor de camera hield.

Is het dan toch zover? Krijgen we dit jaar nog nieuwe informatie te horen of beelden te zien van Beyond Good & Evil 2? Laten we niet te hoopvol zijn, want de game is in 2008 al opgedoken en sindsdien liet Ancel maar weinig van het spel horen.

Laten we voor nu maar even genieten van het artwork.

 1.   
  Valent!jn's avatar

  Laten we hopen dat Ubisoft รฉindelijk meer informatie geeft op de E3. ๐Ÿ˜€

 2.   
  Tadao's avatar

  Nieuws titels met een vraagteken reken ik niet echt op xP

 3.   
  Sympharion's avatar

  Ik MOET deze titel hebben. Dikke kans dat het op de E3 wordt laten zien. Kijkend naar het verleden kondigt Ubisoft op haar persconferenties diverse nieuwe titels aan, waaronder vervolgen en nieuwe IP’s.

 4.   
  toqeer's avatar

  kan me nog goed herinneren toen deel 1 uikwam dat waren eens mooie tijden.
  speel nu deel 1 nog ffe ๐Ÿ™‚

 5.   
  Hillianii's avatar

  YESS YESSSS!!!!! Eindelijk weet wat nieuws na zoveel maanden ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 6.   
  Sympharion's avatar

  ”tarik18″ schreef, "Hoe blij mensen doen om een spel??
  Echt schandalig, gedraag jullie man….
  Btw, wat is hier zo bijzonder aan? Als het nu een gta 6 was dat werd aangekondigd oke, maar wat een bagger game. Schaam jullie!!! ๐Ÿ‘ฟ "

  Schaam jezelf met jouw reactie. Beyond Good & Evil was en is een ware parel. En hoezo vind je het gek dat wij blij doen om een spel waar we al heel lang op wachten? Wtf, we zijn gamers, we zitten op een game-site, dan is het helemaal niet gek dat we blij doen om een spel waar we al erg lang op wachten. Een spel hoeft geen commercieel succes te zijn om goed te zijn. Beyond Good & Evil bewijst dat wel, met een gemiddeld cijfer van 87.

  Heb je deel 1 eigenlijk wel gespeeld? En zo ja, waarom reageer je dan als je het zelf geen leuk spel vind? Ik reageer toch ook niet met afschuw op berichten van spellen zoals Metal Gear Solid, Half Life, Fallout, God of War, Dark Souls 2 en Diablo III omdat andere mensen het wel een leuk spel vinden, ondanks dat ik er niks aan vind. Ik laat ze lekker genieten van die spellen en genieten van elke nieuwe informatie over een nieuw deel van dat spel. Is dat nou zo moeilijk?

 7.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Ik zeg: Ubisoft persconferentie E3 2014!

  Eerst Watch_Dogs op E3 2012, toen Tom Clancy’s: The Division op E3 2013 en hopelijk dit jaar Beyond, Good & Evil 2! ๐Ÿ˜€

  Verder hoop ik meer over Rainbow Six: Patriots te horen, want wat is er met deze game gebeurd?

 8.   
  GirlPredator010's avatar

  tarik18 , dude het is een game-website wat had je dan verwacht !? als mensen blije reactie hebben op goede game, wie ben jij dan om te zeggen dat ze zich moeten schamen..

 9.   
  Sympharion's avatar

  ”tarik18″ schreef, "mensen moeten niet zo overdrijven joh. alsof ze de jackpot hebben gewonnen. schaam jullie. uncharted 4 en gta 6. daar mogen jullie blij om doen ipv deze onzin game "

  Ik neem aan dat je het spel dan dus nog niet gespeeld hebt. Oordeel er dan ook niet over. Onzin reactie.

  Verder ben ik het eens met wat GirlPredator010 zegt.

 10.   
  Tadao's avatar

  ”tarik18″ schreef, "het is maar een spel gast!!!! grow up baby’s!!! "

  Ah… Troll :’D

  Mensen, laten we ophouden met hem te voeren.