Trials Fusion in 1080p op PlayStation 4, 900p op Xbox One

Aankomende woensdag verschijnt Trials Fusion en Ubisoft heeft, net als veel bedrijven de laatste tijd, informatie naar buiten gebracht rondom de resolutie en frames per seconde van de game. Zo zouden de PlayStation 4- en pc-versie op 1080p draaien, waar de Xbox One-versie het met een 900p-resolutie moet doen.

De Xbox 360-versie daarentegen draait maar op een luttele 600p, maar Ubisoft geeft wel te kennen dat alle versies op 60 frames per seconde draaien. Trials Fusion op de Xbox One krijgt daarnaast een day one patch die de resolutie van 800p naar 900p opschroeft, en ook krijgt de PlayStation 4-versie een patch die de framerate verhoogt.

..the day one Trials Fusion patch will increase the resolution of the Xbox One version from 800p to 900p, while improving the PS4 frame rate. Further fixes focus on track, leaderboard and replay issues.
Trials Fusion is het debuut voor PlayStation-platformen, dus een steeds grotere doelgroep kan de befaamde serie spelen. Verwacht deze week tevens een review van de game op GamersNET!

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Ik ben benieuwd naar Trials Fusion. Trials Evolution was al een erg leuke game in 2012 en sinds vorige week speel ik Trials Frontier op de iPhone. Dit zal ongetwijfeld weer een vermakkelijke game worden! 😀

 2.   
  HWSHHZ's avatar

  Laat de discussie maar achterwege, het moet nu zo ongeveer wel duidelijk zijn dat de PS4 beter is dan de Xbox One, of dat games voor de PS4 “makkelijker” te maken zijn qua graphics enzo dan voor de Xbox One…

 3.   
  Danielle.k's avatar

  HWSHHZ schreef, "Laat de discussie maar achterwege, het moet nu zo ongeveer wel duidelijk zijn dat de PS4 beter is dan de Xbox One, of dat games voor de PS4 “makkelijker” te maken zijn qua graphics enzo dan voor de Xbox One…"

  Als je de discussie achterwege wilt laten waarom begin je er dan over 😕