Koop, verkoop en ruil nu je items in The Elder Scrolls Online via marketplaces

Bethesda en Zenimax hebben niet zelf een enorme server voor The Elder Scrolls Online gemaakt waar je spullen kunt kopen, verkopen of ruilen. De reden hiervoor is dat op die manier de beste gear voor de laagste prijzen over de virtuele toonbank gaan, wat de MMO niet goed doet.

Sowieso zijn items wel te kopen of te verkopen via guild stores, maar er is tevens de mogelijkheid via third-party online marketplaces items aan te bieden. Dit is goed voor de economie van de game, maar ook om sociale contacten aan te moedigen.

You don’t necessarily want to do a global auction house for a game with one giant server because that generally leads to all the best gear being available at very, very cheap prices. A lot of times that can trivialize the game.
Er moeten nu eenmaal restricties zitten aan de verkoop van gecrafte items, want anders is een gezonde economie onmogelijk.
You cannot have a healthy economy when there are no restrictions on getting the best stuff in the game.

 1.   
  Sa.'s avatar

  Ik snap Zenimax wel. Ikzelf heb nu een character die erg veel kan craften voor z’n level. Dit is handig, want dan hoeven mijn andere characters daar niet in te investeren. Ik zet gewoon spullen voor hun level op de bank. Wat mij opvalt is dat ik soms gewoon heel veel dezelfde dingen maak gewoon om mijn crafting skill omhoog te krijgen. Bij een NPC verkoop ik dit voor ongv. 39 coins. Maar soms is het voor andere hele goede gear. En aangezien ik het toch niet nodig heb, kan ik het net zo goed heel goedkoop verkopen.

 2.   
  gatemaster64's avatar

  Ik zal dit zelf dus nooit doen he! dan heb je alles niet zelf helemaal niks behaald. dan heb dus alleen een beter karakter omdat je er geld in hebt gestoken.

  dis is dus echt wat dit soort games kan verkloten! 😡