Nieuwe video toont pc-graphics Watch_Dogs

Hoewel boze tongen beweren dat de consoleversie van Watch_Dogs op grafisch gebied flink is gedowngrade sinds de onthulling, is de pc-versie nog steeds adembenemend mooi. Dat blijkt uit een nieuwe video die Nvidia heeft vrijgegeven.

Nvidia heeft het afgelopen jaar nauw samengewerkt met het ontwikkelteam van Watch_Dogs om de pc-versie zo mooi mogelijk te maken. Welke exclusieve Nvidia-technieken in Watch_Dogs geïmplementeerd zijn en hoe deze Chicago tot leven wekken, is te zien in onderstaande video.

 1.   
  thijsknvb's avatar

  nice ik moet nog wel ff mijn graphics card upgraden. 🙂

 2.   
  D_Dog's avatar

  Man wat ziet dat er mooi uit. Maar ah fijn, ik ga toch voor de 360 versie.

 3.   
  GsA_Dragonheart's avatar

  Da zal geen probleem zijn met mijn titan kaart 8) watch dogs ziet er prachtig uit, en ze doen moeite om een deftige port te maken naar pc. goed bezig ubisoft 🙂

 4.   
  HWSHHZ's avatar

  Ik neem aan dat AMD users ongeveer hetzelfde voorgeschoteld krijgen???

 5.   
  dav1d's avatar

  GsA_Dragonheart schreef, "Da zal geen probleem zijn met mijn titan kaart 8) watch dogs ziet er prachtig uit, en ze doen moeite om een deftige port te maken naar pc. goed bezig ubisoft 🙂 "

  Port? volgens mij verteld die beste man hier dat ze stevig met nvidia samenwerken om het nieuwste van het nieuwste voor te schotelen. Dat klinkt niet als een port. Ik wacht zelf netjes op de xone versie

 6.   
  )GN(-Erik's avatar

  Vind het toch wel een beetje eng hoe de grafics steeds realistischer worden, zodat het bijna niet meer van echt te onderscheiden valt. Naar mijn mening moet een game er gewoon uitzien als een game en niet een al te realistisch uiterlijk hebben omdat dat geen goed beeld geeft van de werkelijkheid vind ik.

 7.   
  morkop006's avatar

  dav1d schreef, "

  ”GsA_Dragonheart” schreef, "Da zal geen probleem zijn met mijn titan kaart 8) watch dogs ziet er prachtig uit, en ze doen moeite om een deftige port te maken naar pc. goed bezig ubisoft 🙂 "

  Port? volgens mij verteld die beste man hier dat ze stevig met nvidia samenwerken om het nieuwste van het nieuwste voor te schotelen. Dat klinkt niet als een port. Ik wacht zelf netjes op de xone versie
  "

  dat werd ook gezegd met assassin’s creed black flag (ook met nvidia), was een vreselijke port. Gpu usage van soms 30%, echt te triest voor woorden.

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  HWSHHZ schreef, "Ik neem aan dat AMD users ongeveer hetzelfde voorgeschoteld krijgen???"

  Nee want ze hebben dus met Nvidia beter samen gewerkt, als je amd heb zal die er vast nog ook mooi uit zien.
  Maar de nvidia gewoon een tikje beter hier door, ik vind nvidia de laatste tijd ook gewoon betere kaarten.