GN Lunchtip: Vrolijk doodgaan in GTA V


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Naar aanleiding van de vrolijke (maar morbide) plaat ’Dumb Ways to Die’ van Tangerine Kitty, maakte de YouTube-gebruiker BrySI een eigen parodie. Deze vrolijke cover gaat puur en alleen om droge manier waarop je kan sterven in Grand Theft Auto V. Op het GamersNET HQ heeft het ons al veel plezier gebracht. Geniet dus van deze heerlijke parodie en zing gerust mee:

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Game of Thrones-intro op unieke wijze vertolkt door geiten.
Eet smakelijk!
 1.   
  Leukste's avatar

  Als je het zo brengt komt het er best wel grappig uit. Voor dat struikelen tegen een paal.(1:59) 😆

 2.   
  Dynastickiller's avatar

  Haha leuk gedaan!

 3.   
  Noice!'s avatar

  Altijd leuk deze filmpjes. Soms verbaas ik me wel eens over deze mensen. Ik speel games obsessief om ze uit te spelen of platinum te halen, maar dan zie ik m’n broertje en die kan zich makkelijk 5 uur vermaken met spectaculair doodgaan…uiteindelijk zijn we net zo lang bezig met onze game, maar ondanks dat ik “klaar” ben, denk ik toch dat hij er meer plezier uit haalt.