inFamous: Second Son negen dagen na release één miljoen maal verkocht

inFamous: Second Son ligt sinds 21 maart in de winkels en de game werd niet alleen door critici goed ontvangen, ook consumenten toonden hun interesse in het spel van ontwikkelaar Suckerpunch. Sony Computer Entertainment Australia heeft namelijk laten weten dat Second Son negen dagen na de release meer dan één miljoen maal is verkocht. Hiermee presteert het derde deel uit de inFamous-franchise beter dan zijn voorgangers en de release kan dan ook met recht een succes genoemd worden.

Met de wetenschap dat Sony begin maart liet weten dat de PlayStation 4 al meer dan zes miljoen maal over de toonbank is gegaan, kunnen we met een ruwe schatting aannemen dat grofweg één op de zeven PlayStation 4-eigenaren inFamous: Second Son heeft aangeschaft.

 1.   
  jessy123's avatar

  doe dat maar keer 65 euro

 2.   
  Overload14's avatar

  Ik heb Second Son even gespeeld bij een vriend en ik moet zeggen dat ik het een beetje vind tegenvallen. Ik snap wel waarom dat de game al zoveel keren is verkocht maar ik verkies deel 1 en deel 2 toch wel over deze

 3.   
  soldierarjan's avatar

  Een zeer vette game vind ik het heb hem inmiddels 2x uitgespeeld en heb me er zeer mee vermaakt.
  Een minpunt is dat het verhaal zo kort.

 4.   
  assassin_MKA's avatar

  Ook 2x uitgespeeld, met slechte karma en goede karma en bijna alle trofeeën verzameld. In zomer speel ik dat nog is uit op ‘moeilijk’ voor platinum trophy.