Atlantica Online verschijnt binnenkort in heel Europa

De free-to-play turn-based MMORPG – een mond vol – Atlantica Online zal binnenkort een Engelse versie krijgen en voor heel Europa beschikbaar worden gesteld, zo meldt Nexon Europe. Het spel is tot nog toe alleen in het Duits en Frans te spelen, maar een Engelstalige server biedt veel meer gamers de kans Atlantica te gaan spelen.

Naast dit nieuws maakt Nexon Europe ook bekend dat er direct een content update zal verschijnen. Deze update bevat nieuwe personages, dungeons en omgevingen. Het nieuwe hoofdpersonage is de Tribal Huntress Belissa en zij gebruikt een krachtige boog waarmee ze drie vijanden in één aanval kan raken. Echter, Belissa is pas vanaf level 30 speelbaar.

Daarnaast zal Zuid-Amerika een nieuw continent zijn om in te spelen, waarin de Inca’s, Maya’s en de Amazone-beschaving een rol zullen spelen in de vele gevechten. Nieuwe dungeons zijn onder andere Chichén Itza, Machu Picchu en El Dorado, beschikbaar voor gamers die tussen level 30 en 60 zitten. Tot slot biedt de update de Rank 5 Mercenary “Quilla” en de Raid Dungeon “Golden Empire Defence”.

Marc Mehlitz, product manager bij Nexon Europe, is zeer blij om Atlantica Online voor heel Europa open te stellen. De game mocht onlangs de miljoenste speler verwelkomen en het succes kan op deze manier alleen maar worden uitgebreid.

De Duitstalige en Franstalige servers zijn enorm succesvol, en we kijken ernaar uit om dit uit te breiden naar de rest van Europa. Het plezier dat komt van het maken van games zoals Atlantica komt deels van het samenbrengen van zoveel enthousiaste spelers in één fantasiewereld. We zijn verheugd dat we dit met de lancering van de Engelstalige server in heel Europa kunnen gaan doen, terwijl we zowel de huidige spelers als nieuwkomers kunnen verblijden met een gigantische contentupdate.
Een releasedatum is nog niet bekend.

Meer Atlantica Online

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren