Report: MoviesNET aanwezig bij feestelijke première Toen Was Geluk Heel Gewoon -De Film-

Gisteren ging in Pathé Schouwburgplein in Rotterdam de film Toen Was Geluk Heel Gewoon in première. Samen met de cast en crew van de film hebben we naar de film gekeken waarna een afterparty werd georganiseerd in de Rotterdamse Schouwburg. Een avond vol film, entertainment, muziek en natuurlijk drank.


Omstreeks 19:15 arriveerde de eerste cast-leden op de Rode Lopen bij Pathé Schouwburgplein. Joke Bruijs en Gerard Cox liepen als hoofdrolspelers natuurlijk voorop! Later arriveerde ook Sjoerd Pleijsier, Huib Rooymans, Coby Timp, Paul van Soest en Koos van der Knaap.


Omstreeks 20:30u zaten we dan eindelijk in de zaal tussen andere gasten als Anita Witzier, Lee Towers en Bas van Toor. André van Duin was de host van de avond en verzorgde een kort voorprogramma op hilarische wijze.


Na de film werd ontving de cast van ons en de rest van de zaal een staande ovatie. Ook wij waren erg te spreken over Toen Was Geluk Heel Gewoon -De Film-, onze recensie lees je aanstaande donderdag, hier op MoviesNET!

Toen iedereen zijn woordje gedaan had vertrokken we richting de overkant van het plein naar de Rotterdamse Schouwburg. Hier werd een afterparty georganiseerd waar we een uniek live-optreden kregen van The Kik, de Rotterdamse band die tevens verantwoordelijk is de titelsong van de film.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren