Première Noah uitgesteld na overstroming

Medewerkers van een Vue-bioscoop in het Britse Exeter kwamen vrijdagochtend tot de schrikbarende ontdekking dat hun pand blank stond. En dit uitgerekend op de dag dat de Bijbelse film Noah in première zou gaan. De zondvloed was gelukkig wel van een iets kleiner formaat als in de film zelf.

Toch was de schade te groot om de eerste voorstelling van Noah, rond kwart over twaalf, door te laten gaan. Bezoekers die een kaartje hadden gekocht voor de voorstelling bleken weinig trek te hebben in een stukje extra filmbeleving.

“We kunnen bevestigen dat er een overstroming plaatsvond in Vue Exeter op vrijdag 4 april. Dit werd veroorzaakt door een kapotte ijsmachine. We zijn opnieuw open en ingenieurs zijn momenteel hard aan het werk om het probleem zo snel mogelijk opgelost te krijgen”
Wat de exacte oorzaak is geweest van de defecte ijsmachine is niet duidelijk. Laten we hopen dat bij ons in Nederland alle premières komende nacht gewoon door kunnen gaan en wij niet te maken krijgen met soortgelijke zondvloed.

Noah draait vanaf aanstaande donderdag in de bioscoop. Ook in 3D en IMAX 3D.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren