Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video Review: The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online is na jaren, op de schitterende datum van 4-4-14, verschenen en Marjolein is weggezonken in Tamriel. Tom ondervraagt haar of de MMO van The Elder Scrolls iets goeds doet met de serie en of de game het waard is voor te betalen.

 1.   
  squidgyboy's avatar

  8.5 is een goed punt … daar sta ik helemaal achter… alleen heb ik bijna nog geen vrienden die dit spel spelen… dus het mmo gedeelte heb ik nog niet echt kunnen uitproberen 8)

 2.   
  Tom's avatar

  squidgyboy schreef, "8.5 is een goed punt … daar sta ik helemaal achter… alleen heb ik bijna nog geen vrienden die dit spel spelen… dus het mmo gedeelte heb ik nog niet echt kunnen uitproberen 8) "

  We hebben een topic in het forum waar we wat GamersNET-leden voor een TESO-groep samenbrengen. Denk je dat je daar welkom bent om wat samen te spelen. 😉

 3.   
  gatemaster64's avatar

  leuke review!

  ik ga hem vanavond waarschijnlijk kopen. dan koop ik er een game card bij van 1-2 maanden!
  Als je geen creditcard aan het spel bindt moet je een gamecard kopen of met ideal 30 dagen of meer kopen.

 4.   
  WoKingNL's avatar

  Komisch video, te mooi hoe je langzaam ineens die paardenbloem opat 😛

  Vraagje over TESO, Ik las op internet dat sinds beta nu het mogelijk is om de starting areas over te slaan naar level 3 op de mainland en dat ze nieuwe prophet voice lines hadden opgenomen met iemand anders dan michael gambon om die reden. Hierdoor onstond er een hoop inconsistency want als je dan terug ging naar het begin eiland spraken de npcs nog alsof je er nog niet af was geweest. Heb je hier iets van gemerkt?

 5.   
  QTxJess's avatar

  Majo is lief (:

  Oh en ik hoop van harte dat er geen hond tegen die bloem had aangepist…

 6.   
  Daniel Z's avatar

  Blijft leuk, dat speelse en improviserende in onze video’s xD. Verder ook zeker interessant en duidelijk, al merk je dat het een MMO is: veel te vertellen, maar veel ook nog niet.

  Benieuwd naar de toekomst van The Elder Scrolls Online.

 7.   
  Majo's avatar

  WoKingNL schreef, "Komisch video, te mooi hoe je langzaam ineens die paardenbloem opat 😛
  Vraagje over TESO, Ik las op internet dat sinds beta nu het mogelijk is om de starting areas over te slaan naar level 3 op de mainland en dat ze nieuwe prophet voice lines hadden opgenomen met iemand anders dan michael gambon om die reden. Hierdoor onstond er een hoop inconsistency want als je dan terug ging naar het begin eiland spraken de npcs nog alsof je er nog niet af was geweest. Heb je hier iets van gemerkt?
  "

  Tot nu toe heb ik er nog niks van gemerkt, maar goed dat je het zegt. Zeker iets om een keer uit te zoeken.

 8.   
  DeAdSeYe's avatar

  Goede review, ben het eens met deze review. Helaas bevat TESO af en toe nog een kinderziekte, er zijn een aantal qeusts bugged. Het zijn gelukkig wel side qeusts, dus je kunt wel gewoon door.

  Daarnaast zitten er nog andere kinderziektes in, zojuist is de patch 1.0.2 live gegaan en nu duurt het ongeveer een uur voordat je vriendenlijst en guild verschijnt.

  Het wordt gelukkig wel allemaal snel opgelost, ondertussen zijn al 2 patches verschenen. Meeste qeusts zijn al opgelost. Verder niks op aan te merken.

  Het is wel een heerlijke game, ik vindt TESO het echt waard!

  Majo, ga je ook een complete review maken van PvP en Veteran? PvP is ook erg vet, vooral als je met veel man samenwerkt. Vorige week was ik leider van een groep, ik mocht voor vele mensen een aanval gaan coördineren.

  Dat was echt episch, opeens leidde ik een aanval van tientallen spelers! Uiteindelijk 2 kastelen veroverd. Niet veel later werden we door beide vijandelijke factions aangevallen. Uiteindelijk begonnen die ook onder elkaar te knuppelen, een zéér epische avond die z’n geld echt waard is!

 9.   
  Majo's avatar

  DeAdSeYe schreef, "Majo, ga je ook een complete review maken van PvP en Veteran? "

  PvP gaat sowieso in een van de reviews nog een belangrijke rol spelen. Veteran ga ik ook proberen in een review te verwerken of apart te reviewen, maar ik ben voorlopig nog geen level 50 op mijn main character.

 10.   
  Didis's avatar

  Wie gaat er nou een paardebloem opeten, lol!

 11.   
  Sacul's avatar

  /offtopic
  Een klapje is alleen nodig bij een meercamera opstelling, om het inderdaad synchroon te leggen vanwege kleine afwijkingen in tijdcodes. Of gebruiken jullie een aparte recorder voor geluid? 🙂

 12.   
  Tom's avatar

  Wij werken inderdaad met een losse audio-opstelling. De clip-ons via XLR op de camera aansluiten is te veel kabel/gedoe voor ons. Vandaar dat vrijwel al onze studiocontent audio-visueel rechtgelegd moet worden. 😉