Gigantische Megalodon in Battlefield 4 ontdekt

Geef toe: wie heeft er tijdens het spelen van Battlefield 4 nou niet een keer gezocht naar de gigantische haai die verstopt zou zitten in Paracel Storm? Gisteren is de meest besproken mythe van Battlefield dan toch écht gevonden en ook ditmaal weer door Jack van jackfrags. De Megalodon, zoals deze enorme haai wordt genoemd, is niet te vinden in Paracel Storm, maar in Nansha Strike; een van de nieuwe mappen in de Naval Strike DLC. Eerdere geruchten spraken over de Megalodon in Paracel Storm, maar daar was helaas niks te vinden.

Zou DICE dan toch toegegeven hebben aan de spelers en heeft de ontwikkelaar daarom alsnog de easter egg in Battlefield gestopt? Wij denken van wel en laten je hieronder het resultaat zien. Happy hunting!

 1.   
  DexMax's avatar

  Vet man!

 2.   
  PaNNa's avatar

  Groot hoor 😛

 3.   
  Basman01's avatar

  Heel nice gedaan ,maar ik denk niet dat dit iets is wat je dan online tegen komt als je met zon grote groep in het water moet liggen 😀

 4.   
  BABI-PANGPANG's avatar

  Ik zou dit wel vanuit een first person view willen zien!

 5.   
  Sam12-45_'s avatar

  ziek vet!!

 6.   
  Cooky-NL's avatar

  Ik heb toevallig net in een server met 64 man gespeeld en we lagen even snel met een mannetje of 13 bij de boei toen de haai uit het water sprong… damn, wat vet is dat! 😀 8)

 7.   
  Overload14's avatar

  Ik was eerst wel een beetje teleurgesteld dat er geen Megalodon was op paracel storm maar ik had wel verwacht dat we hem gingen vinden op 1 van de nieuwe naval strike maps.

 8.   
  Cooky-NL's avatar

  BABI-PANGPANG schreef, "Ik zou dit wel vanuit een first person view willen zien!"

  https://www.youtube.com/watch?v=O_j_N8ZN_gg

 9.   
  camoflage4ever's avatar

  hij ziet er echt lame uit.

 10.   
  ShadyXL's avatar

  Hell yeah! Megalodon :3 Misschien maar een keertje even zelf in het spel vinden ^^