GamersNET RADIO: Aflevering 213 – The Elder Scrolls Online

Tom en Daniël zitten ditmaal echt aan het roer van GamersNET RADIO, want Peter is toch echt duizenden kilometers ver weg, vakantie vieren. Kom op, dit kunnen wij best. De heren bespreken 1 april en de grappen daar omheen, met een wel gepaste Top 5.

Op het gebied van nieuws was het iets rustiger de afgelopen, maar er komen toch berichten voorbij over Watch_Dogs, de line-up voor de Xbox One tijdens de E3, simulatoren die na Goat Simulator opeens héél populair worden, de onthulling van de streaming console Amazon Fire en nog veel meer. En Hans Otjes is weer flink aan de zang, waardoor we alweer een nieuw liedje voor jullie hebben!

En toch is het weer mogelijk, want GamersNET Radio kapt er én bij 58:16 min. mee én de harde schijf zat vol, dus is er maar tien minuten beeld. Excuses voor het ongemak!

Wat heb je zelf gegamed deze week? Heb je een mooie Top 5 of een tof onderwerp bedacht? Dat kun je natuurlijk insturen via [email protected], of laat het weten via #GNRadio op Twitter, hieronder in de reacties of via Facebook. Wij horen graag jullie eigen input in onze show!

 1.   
  Leukste's avatar

  Excuses aanvaard voor het beeldmateriaal en de volle harde schijf.
  Tom gaat Goat simulator revieuwen. Hoop dat je er meer plezier dan ergernis mee beleeft.
  De 1 april grap van GamersNET was beter dan die van EA. En de 1 april grap met pokémon van Google maps was zeker leuk. Ik vond de muziek van Titanfall iets mooier dan Wolfenstein, maar smaken verschillen.
  Daniel twijfelt of hij The Elder Scrolls Online gaat spelen. Maar wel alvast even het spel van de Imperial Edition bij de unboxing achterover drukken. (I see what you did there…) 8)

 2.   
  RenevdGijp's avatar

  Komt niet binnen in mijn iTunes podcast feed maar beluisterd via Youtube. Prima episode weer!

 3.   
  EmDee-Gee's avatar

  Streaming sitelink?