Uitgelekt screenshot Assassin’s Creed: Unity toont Franse straat

Er is zojuist een uitgelekt screenshot van Assassin’s Creed: Unity opgedoken. Deze is afkomstig uit een trailer die korte tijd op YouTube te zien was, maar al snel weer verwijderd werd. Op het screenshot zien we hoofdpersoon Arno in een Frans straatje staan.

Het plaatje heeft nogal een artistiek uiterlijk, dus het is onduidelijk of het hier gaat om gameplay met een filter, of zeer realistisch ogend artwork. Ubisoft weigert te reageren, dus helaas moeten we het enkel stellen met onderstaand plaatje en een gezonde dosis fantasie.

 1.   
  fdennis's avatar

  Dit ziet er echt next gen uit zeg. Van mij mag het weer 31 oktober zijn. Er zijn veel mensen hier die klagen over dat Assassins Creed jaarlijks uitkomt. Maar voor mij is het elke jaar een feest. Kan er niet genoeg van krijgen.

 2.   
  Dondonz's avatar

  Het ziet er ontzettend goed uit, veel details en ook goede waterreflectie. Kan haast niet wachten 😛

 3.   
  OllieDenZotn's avatar

  Als dit gameplay beelden zijn, dan ziet het er geweldig uit!

 4.   
  LightFasher's avatar

  Ziet er goed uit, maar ik betwijfel of dit echt een “lek” is. Als ik tegen die tijd een next gen console heb haal ik hem zeker in huis :).

 5.   
  Connorkill's avatar

  Geef mij maar een veel uitdagender vechtsysteem en een AI die de intelligentie van Einstein heeft. Graphics zijn een bijzaak. Ik denk/hoop dat de npc techniek van watch_dogs ook in ac gebruikt wordt, dat heb ik sinds ac1 ook geen stappen meer zien maken.

 6.   
  Ralph P Scene's avatar

  lekt steeds wel erg veel uit…

 7.   
  Hitman047's avatar

  Ziet er uit als Artwork.

  EDIT: Voor zover ik kan achterhalen is dit een oude Target Render, van vorig jaar. Deze schijnt niet meer representatief te zijn voor de huidige build, en is waarschijnlijk grotendeels in de prullenbak beland.

 8.   
  gamedude0896's avatar

  het lijkt me wel echt geweldig.. ik hoop wel dat een schip weer een grote rol gaat spelen. En is deze assasins nog familie van een andere assasin?

 9.   
  GirlPredator010's avatar

  Het lijkt meer op een gameplay, en ziet er niet slecht uit hoor..