GN Lunchtip: De dansbare levensloop van de Gameboy


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De allereerste Gameboy is een game-icoon op zichzelf. Vroeger speelde we er steevast Tetris, Super Mario en Pokémon op, nu herkennen we de bliepjes in een vlaag van nostalgie. In de onderstaande video zien we nog eens hoe de levensloop van de gouden, oude handheld in elkaar steekt. En waar eindigt de klassieke handheld? Op de chiptune feestjes van vandaag de dag, waar we los kunnen gaan op muziek gemaakt met de soundbites van oude gameconsoles.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Intro Game of Thrones nagemaakt voor Skyrim.

Eet smakelijk!

 1.   
  noah81's avatar

  Hoop plezier beleefd aan dit ding, hij ligt nog steeds.met een stapel spellen in de wc voor als iklang moet kakken 🙂

 2.   
  Flapjack's avatar

  ”noah81″ schreef, "Hoop plezier beleefd aan dit ding, hij ligt nog steeds.met een stapel spellen in de wc voor als iklang moet kakken :)"

  interessant…

  gameboy advance was meer mijn dingetje.