Persona 4 komt richting PlayStation 3?

Persona 4, één van de populairste PlayStation 2-spellen ooit, komt mogelijk naar de PlayStation 3. Het Entertainment Software Ratings Board (kortweg: ESRB) heeft de PlayStation 3-versie namelijk voorzien van een leeftijdsbeoordeling.

Het ESRB kondigt games op deze manier wel vaker vroegtijdig aan en de ervaring leert dat een officiële onthulling vervolgens vaak niet lang meer op zich laat wachten. Wij zouden het in ieder geval leuk vinden om Persona 4 nog een keer te spelen op de PlayStation 3, zeker aangezien dit het wachten op Persona 5 (die in 2014 verschijnt in Amerika) draaglijker zou maken.

  1.   
    WesterW's avatar

    Ik ben op het moment lekker door Persona 4 aan het stoeien op de Vita en hij is heerlijk. Zoveel mogelijk mensen zouden de mogelijkheid moeten krijgen deze RPG te spelen imo 😉

  2.   
    Chi.exe's avatar

    Raar, had ik niet verwacht aangezien Golden nu op de Vita is. Heb zelf laatst het origineel op de PS2 uitgespeeld, maar zou geinig zijn om hem op de PS3 te hebben. Spel blijft geweldig. 🙂

  3.   
    Chi.exe's avatar

    Het is bekend gemaakt dat Persona 4 8 april in de Amerikaanse PSN store komt. Hopelijk ook hier in de Europese, maar opzich kan ik ze van beide stores halen. Niet zo’n ramp. Nu kan ik hem op de HD tv spelen zonder die lag van de PS2 op een groter scherm. 😛 Sowieso een aanrader voor degene die geïnteresseerd zijn en misschien Golden niet kunnen spelen!