Enquête over PlayStation 4 vraagt naar wijzigen gebruikersnaam, reputatiesysteem en meer

In een enquête die Sony gestuurd heeft naar PlayStation 4-eigenaren peilt het Japanse bedrijf de interesse naar enkele interessante nieuwe features. Het lijkt voor de hand te liggen dat, mits de interesse onder de groep geënquêteerden groot genoeg is, een aantal van de toevoegingen die hieronder beschreven wordt in toekomstige updates aan Sony’s nieuwe console toegevoegd zal worden.

Het onderzoek vraagt onder andere of er interesse is in de mogelijkheid om de PlayStation-gebruikersnaam te wijzigen, een optie waar al lange tijd veel PlayStation-gamers om vragen. Daarnaast worden onder meer een reputatiesysteem dat gebaseerd is op ratings van andere spelers, een geavanceerder matchmaking-systeem (op basis van skill of andere voorkeuren) en uitgebreidere party chat-mogelijkheden genoemd.

Zou jij deze features graag geïmplementeerd zien? En welke andere opties mag Sony van jou wel aan de PlayStation 4 toevoegen?

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Je kan toch met je huidige PS3 account ook inloggen op PS4? Net zoals Xbox 360 – Xbox One? Of moet je als je een PS4 koop, een nieuw account aanmaken?

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Je kan gewoon het account gebruiken dat je al hebt. Eén account voor PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita en PlayStation Portable. 🙂 Je hebt bijv. ook maar één PlayStation Plus-abonnement nodig om de gratis games voor PlayStation 3, PlayStation 4 en Vita te krijgen.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik heb niks gekregen volgens mij, krijg ik hem wil ik hem best invullen 🙂

 4.   
  Goldcobra's avatar

  Er zitten wel een paar interessante opties tussen ja