Saints Row 4, Metro: Last Light en Dead Island: Riptide krijgen Complete Edition

Uitgever Deep Silver heeft besloten om een Complete Edition voor Saints Row 4, Metro: Last Light en Dead Island: Riptide uit te brengen. Hoewel de diverse nieuwe edities nog niet officieel zijn onthuld door Deep Silver hebben de games al een leeftijdskwalificatie van PEGI ontvangen en zijn ze terug te vinden op Amazon.

Allereerst is er Saints Row 4: Game of the Century Edition, die voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc terug te vinden is op Amazon Germany en een prijskaartje opgeplakt gekregen heeft van 29,99 euro. De Game of the Century Edition bevat naast de basisgame ook een fikse lading downloadable content:

Commander-in-Chief pack
Online pass
Volition Comics Pack
Saints Row IV Season Pass
The Rectifier
Executive Privilege Pack
Brady Games Pack
Grassroots Pack
Presidential Pack
Dubstep Gun (Remix) Pack
Wild West Pack
GAT V Pack
Enter The Dominatrix
The Super Saints Pack, Pirate’s Booty Pack
Thank You Pack
Element of Destruction Pack
Zinyak Attack Pack
Hey Ash, Whatcha Playin’? Pack
How the Saints Save Christmas
Anime Pack, Stone Age Pack
Bling Bling Pack
Reverse Cosplay Pack
GameStop Warped Weapon Challenge
Game On
College Daze
Merica Gun
Nadat er eerder deze week al duidelijk werd dat Metro 2033 en Metro: Last Light een rerelease op PlayStation 4, Xbox One en pc zal krijgen in de vorm van Metro: Redux. Er is echter ook een Complete Edition voor Metro: Last Light aanstaande, die naast de basisgame ook de Ranger Mode, Faction Pack, Tower Pack, Developer Pack en Pack Chronicles dlc zal bevatten. De Metro: Last Light – Complete Edition krijgt voor zowel PlayStation 3, Xbox 360 als pc een prijskaartje mee van 19,99, aldus de Franse tak van Amazon.


Tot slot is er nog Dead Island: Riptide, die niet één, maar twee nieuwe edities zal ontvangen. Allereerst is er de Dead Island: Riptide – Complete Edition voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc, die wederom de game plus uitgebrachte dlc (Fashion Victim en Survivor Pack) zal bevatten en voor ieder platform 19,99 euro moet gaan kosten.

Daarnaast toont het Franse Amazon ook nog het Dead Island: Double Pack, die niet alleen Dead Island: Riptide, maar ook Dead Island zal bevatten. Ook deze editie komt naar PlayStation 3, Xbox 360 en pc en zal een prijs van 29,99 euro meekrijgen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren