Updates aanstaande voor inFamous: Second Son

Nog geen twee weken terug verscheen inFamous: Second Son in Nederland, maar inmiddels zijn de eerste updates voor de game al aangekondigd. Ontwikkelaar Sucker Punch laat weten dat we gedurende de komende weken verschillende kleine updates voor de game kunnen verwachten.

Ten eerste zal de mogelijkheid worden toegevoegd om zelf de dag/nacht-cyclus te kunnen aanpassen. Deze optie zal beschikbaar komen wanneer je de game hebt uitgespeeld. Daarnaast zal het mogelijk worden om de HUD (head up display) aan, dan wel uit te schakelen. Dit zal met name van pas komen bij de creatie van mooie screenshots. Ten slotte krijgen spelers de mogelijkheid om de framerate vast te zetten op 30 frames per seconde. Hoewel Sucker Punch de variabele framerate prettiger vindt, wil de ontwikkelaar hiermee de groep spelers tegemoet komen die de voorkeur geeft aan een vaststaande framerate.

Naast bovenstaande aanpassingen is het QA team ook bezig met het opsporen en fiksen van verschillende bugs die naar alle waarschijnlijkheid in de aankomende patch meegenomen zullen worden. Volgens producent Brian Flemming zal de releasedatum voor de updates spoedig worden aangekondigd, maar moeten we rekening houden met tenminste twee weken eer we de patch kunnen verwachten.

inFamous verscheen op 21 maart dit jaar en werd door Daniël lovend beoordeeld met een 9. Lees de review hier.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren