The Last of Us Complete Edition voor PlayStation 4 opgenomen in lijst retailer

Het wordt alsmaar aannemelijker dat The Last of Us naar de PlayStation 4 komt. Ook vandaag weer duikt de game van ontwikkelaar Naughty Dog op voor de next-gen console van Sony, want de Spaanse retailer Xtralife heeft The Last of Us Complete Edition opgenomen in haar assortiment.

Vorige week wist een medewerker van Sony te melden dat The Last of Us deze zomer naar de PlayStation 4 komt en al eerder stroomden de geruchten binnen. Naughty Dog en Sony Computer Entertainment zijn echter nog niet te porren voor een officiële aankondiging van de PlayStation 4-versie.

De Complete Edition van The Last of Us bevat een tas, zal volgens de website 64,95 euro gaan kosten en moet 19 juni gaan verschijnen, iets meer dan een jaar na de PlayStation 3-versie. Melding van DLC is er niet, maar het zou logisch zijn als deze versie alle DLC zou behelzen.

Het blijft wachten op de aankondiging..

 1.   
  EEkh00rn's avatar

  Wat een FANTASTISCHE game was dit. Ik gaan hem ook gewoon op de ps4 halen!

 2.   
  Goldcobra's avatar

  Lijkt mij wel een awesome game, maar heb er genoeg let’s plays van gezien, dus het verhaal ken ik al. Dan vind ik het niet meer waard om er €65 aan uit te geven

 3.   
  ShadyXL's avatar

  Juni? Zou wel een mooie datum voor mij zijn ^^ Juli begint mijn vakantie, dus dan kan ik volop aan de slag (als ie dan ook daadwerkelijk in de winkels ligt).

 4.   
  Tom 2.0's avatar

  Complete edition = inclusief DLC. Lijkt me logisch.

 5.   
  nunen007's avatar

  Dit zou echt top zijn! Ik heb de game nog nooit gespeeld, dus dit zou een mooie kans zijn. 😀