Battlefield 4: Naval Strike nu ook beschikbaar op pc

Hoewel de Naval Strike-uitbreiding voor Battlefield 4 eigenlijk vorige week dinsdag voor alle platformen zou verschijnen, liet ontwikkelaar DICE op het laatste moment weten dat de pc-versie uitgesteld werd doordat men een belangrijk probleem gedetecteerd had. Later bleek dat ook de Xbox One-versie wat vertraging opliep. Ondertussen is de downloadable content op de Xbox One alweer een paar dagen beschikbaar en DICE heeft nu laten weten dat men vandaag ook gestart is met de uitrol van Naval Strike voor de pc:

Battlefield 4 Naval Strike is starting to roll out for Premium members on PC today. We look forward to seeing you on the Battlefield!
Premium-leden met een PlayStation 3, PlayStation 4 of Xbox 360 kunnen sinds vorige week dinsdag aan de slag met de Naval Strike dlc en nu kunnen ook de Xbox One- en pc-gamers met een Premium-lidmaatschap dus met de downloadable content aan de slag. Heb je geen Premium-lidmaatschap? Dan zul je moeten wachten tot 8 april voordat je Naval Strike kunt aanschaffen.

  1.   
    Andrevantoever's avatar

    Echt sicke maps!

  2.   
    Goldcobra's avatar

    Goed voor de PC community. Ik hoop dat ze die rubberbanding eruit hebben gehaald