Dead Space tot 8 mei gratis te downloaden op Origin

Nog op zoek naar een gratis game-avontuur? Dan zijn wij blij je mede te delen dat Dead Space op Electronic Arts’ online winkel Origin gespot is voor de luttele prijs van nul euro! Iedere gamer met een Origin-account kan de horrorgame uit de digitale ruimte plukken, in ieder geval tot 8 mei 2014.

Dead Space werd anno 2008 met open armen ontvangen op GamersNET. Onze Michiel gaf de griezelige game een dikke 9 in zijn Dead Space Review!

Zijn we een beetje blij om Dead Space voor niks in onze collectie te mogen verwelkomen?

 1.   
  Kill Gamer 01's avatar

  http://www.gamersnet.nl/nieuws/201403/microsoft_blijft_xbox_trouw_en_wil_games_with_gold_verbeteren/

  Als Microsoft slim is doen ze goede games als Dead Space in de Games with Gold. ๐Ÿ™‚

 2.   
  3333/3333's avatar

  Wat een rotbedrijf is het toch he… ๐Ÿ˜‰

 3.   
  fdennis's avatar

  Zozo Ea probeert te scoren. Alleen de schade die ze hebben aangericht is naar mijn mening niet te repareren met een 6 jaar oude game. Hoe ze alles maar omkopen is te walgelijk voor woorden. Grote franchises zoals MoH die kapot worden gemaakt omdat het persee een concurrent van CoD moest worden. Pro Evo die bijna niets kan beginnen omdat Ea bijna alle competities heeft omgekocht. Met een prijs die zo hoog is dat Pes er nooit tegen kan concurreren. En zo zijn er nog zoveel redenen waarom ik een hekel heb aan Ea. Maar daarvoor is het tijdstip te laat om die allemaal op te noemen.

 4.   
  Goldcobra's avatar

  Als bedankje dat ze niet voor de 3e keer op rij het slechtste bedrijf van de USA zijn zeker? ๐Ÿ˜›

 5.   
  Goregash's avatar

  fdennis schreef, "Zozo Ea probeert te scoren. Alleen de schade die ze hebben aangericht is naar mijn mening niet te repareren met een 6 jaar oude game. Hoe ze alles maar omkopen is te walgelijk voor woorden. Grote franchises zoals MoH die kapot worden gemaakt omdat het persee een concurrent van CoD moest worden. Pro Evo die bijna niets kan beginnen omdat Ea bijna alle competities heeft omgekocht. Met een prijs die zo hoog is dat Pes er nooit tegen kan concurreren. En zo zijn er nog zoveel redenen waarom ik een hekel heb aan Ea. Maar daarvoor is het tijdstip te laat om die allemaal op te noemen."

  Vergeet niet, Dead Space hebben ze zelf ook kapot gemaakt. Maar eerlijk is eerlijk. Ze geven wel de beste van de reeks gratis en voor niets weg. Ik ga hem denk ik wel binnenhalen, heb hem immers niet op de pc. Hoe kut EA ook is/was, ze proberen iig weer eruit te klimmen door dit soort acties en de laatste game die zij zelf gefaalt hebben is voor mij Simcity geweest. En ook daarvoor kon ik kiezen uit een paar Top titels als vergoeding.

 6.   
  ChrisBoers's avatar

  Nee hoor, EA heeft nog veel recenter extreem gefaald. Lees dit maar eens:
  http://kotaku.com/a-cancer-thats-eroding-the-market-reactions-to-eas-1515121353
  Dungeon Keeper op de mobiel is een extreme vorm van F2P verkrachting van een ooit zo mooi spel.