Gerucht: Assassin’s Creed Comet laat je als Templar spelen

Is Assassin’s Creed Unity niet de enige game die Ubisoft voor ogen heeft in de franchise? Het zou zo maar eens kunnen dat er meer games in de Assassins Creed franchise onderweg zijn. Geruchten op Kotaku doen de ronde dat een zogenaamde ‘Assassin’s Creed Comet’ ook in de maak is. Deze actiegame zou volgens de Franse site GameBlog spelers de mogelijkheid geven om voor het eerst als Templar te spelen in de wereld van Assassin’s Creed.

Assassin’s Creed Comet zou zich volgens de Fransozen in 1758 afspelen. De hoofdrol zou zijn voor een matroos genaamd Shay die de kapitein op zijn schip verraad. Shay is volgens de geruchten een Amerikaan die zich aangesloten zou hebben bij de Templars, de Assassin-jagende cult. Alles avonturen zouden zich met name afspelen op de Atlantische Oceaan, en de settings zou lijken op die van Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Volgens GameBlog is Assassin’s Creed Comet een game voor de vorige generatie consoles: de titel zou in de herfst voor Xbox 360 en PlayStation 3 moeten verschijnen. Wii U en pc zijn vooralsnog buiten beschouwing gelaten.

De geruchten moeten nog bevestigd worden door Ubisoft. GameBlog heeft momenteel weinig hard bewijs om de scoop geldig te doen lijken.

 1.   
  Hillianii's avatar

  We speelde al met Haytham (Vader van connor) als templar toch?

  En nee alsjeblieft geen black flag thema meer pff..

 2.   
  HWSHHZ's avatar

  Deze sla ik dan over, als een echte Assassin! klinkt misschien kinderachtig, maar ik ga niet ineens een templar worden als k alle games als Assassin gespeeld heb! Templars zijn klootzakken

 3.   
  Sa.'s avatar

  Hmmm, zelfde settings gebruiken lijkt me niet een goed idee. Ik ben een grot fan van de serie en Unity komt zeker bij mij in mn collectie, maar ik hoop dat men binnekort toch echt naar het verre oosten gaat, gewoon puur voor de verandering.

 4.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Edward is de hoofdpersoon van Assassin’s Creed IV: Black Flag in de Piraten tijd. Zijn zoon Haytam is de vader van Connor uit Assassin’s Creed III in de Amerikaanse Revolutie. Na de Amerikaanse Revolutie speelt de Franse Revolutie zich af en dat is weer iets heel anders. Misschien dat dit inderdaad het einde van de Kenway trilogie wordt.

  Kenway Trilogie

  Assassin’s Creed IV speelt zich af van 1710 tot 1720

  Assassin’s Creed Comet speelt zich af in 1758

  Assassin’s Creed III speelt zich af van 1775 tot 1783

  Wat er allemaal in 1758 afspeelde?

  In april 1758 vielen Franse troepen het zuiden van Brits-Indië binnen. Op 4 mei 1758 veroverden de Fransen in Zuid-Indië de stad Cuddalore en de Zevenjarige oorlog speelde zich rond 1758 af. Wellicht dat dit het verhaal van Assassin’s Creed Comet wordt. In 1789 begint de Franse Revolutie dus dat is na Comet. Als Comet in de herfst van 2014 verschijnt dan zal die misschien wel voor de launch van Unity komen om ons voor te bereiden op de Franse Revolutie. 😉

 5.   
  fdennis's avatar

  ”KillGamer01″ schreef, "Edward is de hoofdpersoon van Assassin’s Creed IV: Black Flag in de Piraten tijd. Zijn zoon Haytam is de vader van Connor uit Assassin’s Creed III in de Amerikaanse Revolutie. Na de Amerikaanse Revolutie speelt de Franse Revolutie zich af en dat is weer iets heel anders. Misschien dat dit inderdaad het einde van de Kenway trilogie wordt.

  Kenway Trilogie

  Assassin’s Creed IV speelt zich af van 1710 tot 1720

  Assassin’s Creed Comet speelt zich af in 1758

  Assassin’s Creed III speelt zich af van 1775 tot 1783


  Wat er allemaal in 1758 afspeelde?

  In april 1758 vielen Franse troepen het zuiden van Brits-Indië binnen. Op 4 mei 1758 veroverden de Fransen in Zuid-Indië de stad Cuddalore en de Zevenjarige oorlog speelde zich rond 1758 af. Wellicht dat dit het verhaal van Assassin’s Creed Comet wordt. In 1789 begint de Franse Revolutie dus dat is na Comet. Als Comet in de herfst van 2014 verschijnt dan zal die misschien wel voor de launch van Unity komen om ons voor te bereiden op de Franse Revolutie. 😉 "

  Het zou idd kunnen. Maar ik heb het idee dat Kenway op 1 of andere manier toen is overgestapt naar de templars. En dat je in Unity tegen Edward Kenway moet strijden. Want hoe kun je anders verklaren dat de zoon van Edward ineens een templar werd. Terwijl Connor weer een Assassin werd. Heb het idee dat dit verhaal daarin gaat kruizen.

 6.   
  GirlPredator010's avatar

  niet echt vernieuwend dus..

 7.   
  Talska's avatar

  Ze zullen niet stoppen tot de 100 titels is bereikt.

  Fifa is anders die hoort elk jaar een nieuwe game te brengen.

  Weet ge waar ik naar toe wil?…….

 8.   
  fdennis's avatar

  Talska schreef, "Ze zullen niet stoppen tot de 100 titels is bereikt.
  Fifa is anders die hoort elk jaar een nieuwe game te brengen.
  Weet ge waar ik naar toe wil?……. "

  Ja en het is onzin. Assassins Creed bouwt elk jaar verder in een nieuwe game. Jaarlijks zijn er nieuwe mogelijkheden beschikbaar in Assassins Creed. En als je daadwerkelijk Blackflag hebt gespeeld en 1 van de vorige delen dan zou je het wel snappen.