Bigfoot ontdekt in Battlefield 4 op Golmud Railway

Het is weer eens tijd om aluminium hoedjes op te zetten, want YouTube-gebruiker szu1985 heeft een nieuwe easter egg gevonden in Battlefield 4. Door een specifieke truc uit te voeren op de map Golmud Railway is het namelijk mogelijk om de befaamde Bigfoot te horen brullen.

Daarnaast heeft JackFrags, verantwoordelijk voor de ontdekking van eerdere easter eggs in Battefield 4, een video samengesteld met alle hints die te vinden zijn in de nieuwe Naval Strike-DLC. Het zogeheten Phantom Program is door de release van deze content natuurlijk een update gegeven, met als gevolg nieuwe hints.

Beide videos zijn hieronder te vinden.

 1.   
  Tadao's avatar

  Dit geef ik wel toe, dat zijn pas ECHTE Easter Eggs, niet gewoonweg referenties zoals de ‘its’ah me, Mario’ van AC 2 die veel mensen in hun lijstje Easter Eggs zette, terwijl je 0% moeite doet om het te vinden, het word in je gezicht gegooid. Hier is het pas echt zoeken en proberen

 2.   
  Goldcobra's avatar

  Tadao schreef, "Dit geef ik wel toe, dat zijn pas ECHTE Easter Eggs, niet gewoonweg referenties zoals de ‘its’ah me, Mario’ van AC 2 die veel mensen in hun lijstje Easter Eggs zette, terwijl je 0% moeite doet om het te vinden, het word in je gezicht gegooid. Hier is het pas echt zoeken en proberen"

  Ik heb liever dat ze helemaal geen tijd in de Easter Eggs toppen en gewoon de game fixen (al is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan)

 3.   
  Tadao's avatar

  Goldcobra schreef, "

  ”Tadao” schreef, "Dit geef ik wel toe, dat zijn pas ECHTE Easter Eggs, niet gewoonweg referenties zoals de ‘its’ah me, Mario’ van AC 2 die veel mensen in hun lijstje Easter Eggs zette, terwijl je 0% moeite doet om het te vinden, het word in je gezicht gegooid. Hier is het pas echt zoeken en proberen"

  Ik heb liever dat ze helemaal geen tijd in de Easter Eggs toppen en gewoon de game fixen (al is dat natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan)"

  Dat gaat natuurlijk voor… Maar als je even niets beters te doen hebt en wacht op test resultaten… Ik bedoel, je kan bij lange na niet alle fouten direct zien als je werkt in dat vak, al helemaal niet met zo’n groot project