The Last of Us komt in de zomer naar PlayStation 4, aldus werknemer Sony

Heb jij zo genoten van The Last of Us dat je de game ook wel op de PlayStation 4 zou willen spelen? Of ben je een PlayStation 4-eigenaar die de game nog niet gespeeld heeft, omdat je bijvoorbeeld niet over een PlayStation 3 beschikt? Dan zal dit nieuwtje jou vermoedelijk aangenaam verrassen, volgens Sercan Sülün, PlayStation’s Eurasian Software Market Manager, zal The Last of Us namelijk ook zijn opwachting maken op de PlayStation 4.

In een interview met het Turkse CNN werd Sülün gevraagd of er een vervolg op The Last of Us in de steigers staat en daarop antwoordde de werknemer van Sony dat hij daarover geen informatie kon delen. Wel liet hij weten dat er een PlayStation 4-versie van het origineel in de maak is, die in de zomer van dit jaar moet verschijnen. De game zal, aldus Sülün, zowel digitaal als fysiek verschijnen en tevens de ‘Left Behind’-dlc bevatten:

There is no information about a new The Last of Us game but I can share this knowledge; as of this summer, The Last of Us will be on the PS4. Both on PSN and physically.

The PS4 version will also include the DLC so you will be able to play ‘Left Behind’ as well.

 1.   
  assassin_MKA's avatar

  Eindelijk ! 8)

 2.   
  spaarvarke's avatar

  Dat zou echt fucking epic zijn! 😀

 3.   
  Daniel Z's avatar

  Awesome voor nieuwkomers. Ik denk niet dat ik de game opnieuw oppak voor de PlayStation 4. IJzersterke game, maar al prachtig op de PlayStation 3, en ik heb er lang plezier van aangezien The Last of Us erg spannend is.

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  The Last of Us heb ik destijds gemist, dus het lijkt me een uitstekende reden om de game voor PS4 tzt op te pakken. Twee vliegen in één klap, zo kan ik eindelijk aan de slag met The Last of Us en heb ik ook weer eens een game voor m’n PS4. 🙂

 5.   
  djTheHague's avatar

  Als die game nu niet meer naar PS4 gaat komen weet ik het ook niet meer… Hopen op een snelle officiële aankondiging dan maar.

 6.   
  GamerJaime's avatar

  YESSSSSS!!! 😀

 7.   
  ShadyXL's avatar

  Goed nieuws voor mij ^^ Dan kan ik de game eindelijk spelen.

 8.   
  Shatish_s's avatar

  Geweldige game. Aanrader voor degene die m nog niet gespeeld heeft.